Interpretare vis in care nu poti sa ai copii desi ai fost pe la toti doctorii

0
1784
Interpretare vis in care nu poti sa ai copii desi ai fost pe la toti doctorii

Interpretarea viselor in care nu poti sa ai copii desi ai fost pe la toti doctorii se refera in general la anumite cazuri in care nu te poti manifesta asa cum ar trebui sau cum ti-ar place, nu poti sa realizezi ceva anume.

Daca visezi ca nu poti sa ai copii desi ai fost la toti doctorii este un semn ca in realitate te chinui sa faci ceva fara sa se arate in final rezultatele dorite, e ca si cum ai pedala in gol fara sa avansezi deloc intr-o afacere personala sau intr-o alta activitate.

Visul simbolizeaza neputinta de a-ti manifesta personalitatea sau originalitatea in toate formele ei, sugereaza faptul ca s-ar putea sa alegi o cale gresita de exprimare sau o modalitate nepotrivita pentru a realiza ceva in domeniul profesional.

Daca ai anumite dezamagiri la serviciu s-ar putea ca de fapt problema sa fie de natura conceptuala oti tehnica, cu alte cuvinte s-ar putea sa nu poti duce la indeplinire o treaba la locul de munca deoarece ori nu ai baza tehnica necesara si propice ori modul de punere in practica este gresit de la inceput.

Se mai poate intampla ca un asemenea vis sa arate faptul ca o relatie anume este nefolositoare sau un anume parteneriat sa fie pagubos pentru tine. In aceasta situatie este bine sa iti alegi bine persoanele cu care te pornesti la drum deoarece exista sansa sa te lase balta atunci cand iti este lumea mai draga.

nu poti avea copii

Visul in care nu poti sa ai copii desi ai fost la toti doctorii ilustreaza in plan spiritual neputinta de a ajunge la un nivel confortabil din care sa poti avea o perspectiva de ansamblu asupra vietii, arata faptul ca nu esti inca pregatit(a) sa accepti anumite adevaruri sau realitati cu care te confrunti in mod direct.

Citește și:  Interpretare vis in care esti prea batran si nu mai poti avea o familie

In mod mai special un asemenea vis te pune in garda si iti transmite ca nu faci in mod corect ceva, nu te raportezi bine la un lucru, la o persoana sau la o situatie anume, inseamna ca nu cunosti pe de-antregul o afacere sau o situatie familiala.

Daca in realitate vrei sa faci o afacere, o investitie sau ai de gand sa pui in practica un proiect visul acesta reflecta faptul ca o sa iti cheltui banii degeaba, o sa investesti foarte multa energie si nervi insa nu o sa se implineasca mare lucru.

De asemenea, visul ilustreaza si faptul ca vei contacta multe cunostinte in speranta unui sfat sau a unui ajutor, o sa apelezi la multe alte mijloace in ideea de a o scoate la capat insa nimic din ceea ce vei incerca nu iti va aduce in final vreun ajutor real.

In aceasta ipostaza visul prevesteste rateuri in planurile puse la cale, sugereaza faptul ca o anumita intreprindere de-a ta nu este sub auspicii bune deloc, ori nu o sa alegi timpul potrivit ori nu o sa fie planul potrivit. Si intr-un caz si in celalalt visul este un semn ca in realitate te vei zbate degeaba si iti vei cheltui banii fara folos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.