Interpretare vis in care speli haine murdare

0
9453
Interpretare vis in care speli haine murdare

Interpretarea viselor in care speli haine murdare se refera in linii mari la remedierea unor situatii neplacute pe care le traversezi.

Daca visezi ca iti speli hainele murdare este un semn ca in curand o sa beneficiezi din nou de atentia si aprecierea unor prieteni sau a unor parteneri de afaceri cu care ai o legatura mai veche, o sa iti clarifici statutul patat in urma unor conflicte cu cineva.

spalare de rufe murdare

Visul ilustreaza faptul ca in scurt timp o sa iti faci griji in legatura cu imaginea sau nivelul tau de trai, o sa trebuiasca sa gasesti noi modalitati de a-ti imbunatatii activitatea pe care o ai sau modul de abordare a problemelor create.

Daca in realitate nu prea ai cu ce sa te framanti si totul merge ca pe roate atunci este posibil ca asemenea vis sa anunte o schimbare mai mare in viata ta, s-ar putea sa iti schimbi locul de munca cu altul mai bun sau o sa iti schimbi comportamentul in mod vizibil.

Hainele aparute in vis fac referire de cele mai multe ori la aspectele definitorii ale personalitatii tale, calitatile si talentele cu care esti inzestrat(a),  arata felul in care te pricepi sa faci fata unor situatii sau reflecta uneori si particularitatile ascunse ale sinelui. Daca visezi ca sunt murdare hainele si trebuie sa le speli atunci in realitate este nevoie de o redefinire a acestor aspecte, o reinnoire fundamentala, este ca si cum influenta unor factori externi te vor impinge sa faci acest lucru spre binele tau.

Daca visezi ca iti speli niste haine de gala sau de ocazie atunci este posibil ca in viata reala sa ai probleme cu latura elevata a fiintei tale, doresti o reevaluare a principiilor dupa care te ghidezi in viata, o sa iti schimbi intr-o oarecare masura ideile si viziunea generala asupra lucrurilor si asta nu pentru ca iti este comod sau ti-a venit dintr-o data pofta de schimbare ci pentru ca anumite imprejurari o sa te forteze sa faci acest lucru.

Citește și:  Interpretare vis in care te certi cu fostul iubit sau cu fosta iubita

Daca visezi ca iti speli niste pantaloni murdari atunci in realitate s-ar putea sa treci la stari diferite de euforie si amaraciune, o sa alterneze astfel se sentimente si trairi intr-un timp foarte scurt.

spalam rufe murdare

Daca visezi ca iti speli o camasa murdara atunci in viata reala o sa ai un ghinion sau ai avut nu de mult timp un ghinion intr-o afacere iar acum o sa remediezi pagubele suferite, o sa iti dai seama unde ai gresit si cat ai gresit, urmeaza o perioada in care o sa ai posibilitatea de a schimba ceva in bine.

Daca visezi ca speli o haina de blana atunci este posibil sa ai niste probleme cu banii sau cu statutul tau, exista unele voci care iti contesta autoritatea intr-o situatie anume si o sa faci tot posibilul pentru a demonstra ca meriti sa ocupi o functie intr-o firma sau institutie, ai dreptul sa iti impui vointa intr-o situatie speciala.

Daca visezi cumva ca ai sosetele murdare si le speli atunci in realitate urmeaza o perioada plina de auspicii placute, o sa ai si spor la bani si noroc in relatiile intime.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.