Interpretare vis in care esti pe post de consilier si ajuti pe cineva care sufera

0
318
Interpretare vis in care esti pe post de consilier si ajuti pe cineva care sufera

Interpretarea viselor in care esti pe post de consilier si ajuti pe cineva care sufera se refera la faptul ca in realitate ai nevoie de un ajutor sau niste sfaturi pentru a iesi dintr-o situatie deficila pe plan material sau de alta natura.

Daca visezi ca esti consilier in realitate s-ar putea ca sa ai nevoie chiar tu de anumite ghidari in viata personala, inseamna ca esti intr-un impas major de care esti mai mult sau mai putin constient(a).

Visul arata in mod sugestiv ca s-ar putea ca in viata reala sa te afli chiar tu intr-o suferinta de mai mult timp si orice incercare de a o diminua a fost sortita esecului. Daca visezi asa ceva este posibil sa ai nevoie urgenta de sfaturile cuiva cu multa experienta, sau de ideile unei persoane in cunostinta de cauza.

Daca visezi ca ajuti o persoana pe care o recunosti si in viata reala atunci este posibil ca persoana respectiva sa iti fie de mare ajutor in curand intr-un mod in care nici nu te astepti.

Daca in vis iti apare un prieten apropiat atunci in realitate s-ar putea sa fie nevoie sa apelezi la acel prieten sau prietena, s-ar putea sa aveti o discutie intamplatoare si din senin sa spune niste lucruri care iti vor deschide noi perspective, sau este posibil ca pe parcursul discutiei niste cuvinte spuse absolut intamplator sa te ajute sa faci legatura cu alte evenimente si personaje care vor avea un rol determinant in viata ta in curand.

consilier

Asemenea vis adesea simbolizeaza si nevoia de a intra in comuniune cu cineva sau cu un grup de persoane, se spune ca daca ajuti sau consiliezi o persoana saraca in vis atunci in viata reala trebuie sa te raliezi si cu altcineva in ideea unei reusite.

Citește și:  Interpretare vis in care spargi o banca

De asemenea, astfel de vis poate sa reflecte nu doar o stare precara de ordin financiar, in acelasi timp sugereaza si lipsa unei viziuni de ansamblu asupra vietii, demonstreaza lipsa solutiilor de ordin intelectual sau spiritual. S-ar putea ca in realitate sa ai nevoie de cineva care sa iti intareasca increderea in fortele proprii, sa iti arate pretuire si intelegere sau eventual sa te ajute sa intelegi unde gresesti si ce anume gresesti.

In asemenea caz probabil in curand te vei destainui cuiva apropiat, nu este exclus ca cineva din familie, o ruda mai in varsta de exemplu, sa te asiste la demararea unui proiect personal sau sa isi ofere sprijinul pentru a demara o afacere personala.

Daca in realitate suferi din cauza unei relatii de iubire atunci s-ar parea ca situatia este destul de fragila in acest plan, visul anunta ca ai nevoie de ajutor in ceea ce priveste aspectul sentimental. S-ar putea sa primesti in realitate suportul unei persoane feminine care sa te ajute sa intelegi mai bine ce doreste cu adevarat perechea ta.

Visul in care consiliezi o persoana saraca mai ilustreaza si nevoia de a te ridica peste nivelul actual de gandire si perceptie, in acest sens este posibil sa ai in scurt timp o discutie extrem de interesanta cu o persoana foarte inteligenta si cu o spiritualitate mult superioara fata de a ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.