Interpretare vis in care porti ochelari cu dioptrii mari

0
410
Interpretare vis in care porti ochelari cu dioptrii mari

Interpretarea viselor in care porti ochelari cu dioptrii mari arata o situatie in care te pacalesti singur(a) crezand un lucru cand de fapt este cu totul altceva.

Daca visezi ca porti ochelari cu dioptrii mari inseamna ca pe undeva ai pierdut sirul actiunii si nu mai intelegi ce se petrece. Poate sa fie o cauza a increderii prea mari pe care ti-o acorzi ori a rutinei insa cert este ca s-ar putea ca in viata reala sa te trezesti cu o surpriza neplacuta de proportii tocmai datorita faptului ca nu intelegi cum se petrec lucrurile in viata ta.

Faptul ca porti ochelari in vis sugereaza, de asemenea, si o neconcordanta intre parerile tale si ale altcuiva. Exista sansa sa participi la discutii cu cineva apropiat pe baza unor neintelegeri mai vechi.

Daca privesti de exemplu un anumit lucru in vis prin intermediul ochelarilor inseamna ca ai o lipsa totala de intelegere in legatura cu acel lucru. Chiar daca in realitate s-ar putea sa fii convins(a) ca ai dreptate, totusi, in scurt timp se va demonstra exact pe dos. Te poti astepta la o rasturnare de opinie in ceea ce te priveste, se poate intampla ceva care sa iti zdruncine putin increderea pe care o ai in propria judecata.

Este posibil sa ai chiar o disputa in familie daca visezi ca esti in casa ta personala. In cazul acesta este mai bine sa dai importanta celor spuse de ceilalti deoarece tu s-ar putea sa gresesti. Pe plan profesional visul poate semnifica neintelegeri la locul de munca, neintelegeri fata de unele aspecte care tin de ceea ce trebuie sa realizezi.

Citește și:  Interpretare vis in care gelozia pune stapanire pe tine si faci scandaluri

ochelari cu dioptrii mari

N-ar fi exclus ca in aceasta situatie sa ti se impute de catre sefi anumite lacune pe care le ai in profesie, sau sa ai nevoie de ajutorul colegilor pentru a o scoate la capat cu un proiect anume.

In cazul in care te visezi cu asemenea ochelari uitandu-te la cineva, de exemplu la iubita – iubitul tau, atunci este un semn ca vei face eforturi sustinute pentru a pricepe ce se doreste de la tine in relatia respectiva. Poate ca nu ai inteles ceea ce doreste cu adevarat partenerul(a) de la tine si o sa ai nevoie de lamuriri suplimentare, poate o discutie mai incinsa.

Daca visul te prezinta uitandu-te la prieteni de-ai tai situatia este similara, si anume dificultati de comunicare si colaborare cu acestia.

Visul in care porti ochelari cu dioptrii mari si citesti un ziar, o carte sau o revista reprezinta imposibilitatea ta in viata reala de a-ti aduna gandurile, imposibilitatea de a te concentra pe ceva esential si palpabil.

Cazul acesta mai ilustreaza si o eventuala situatie in care va fi nevoie sa realizezi niste planuri personale si nu reausesti sa gasesti modalitatea optima pentru a le duce pana la capat. In orice caz, acest vis anunta probleme mai mici sau mai mari in functie de lucrul la care privesti.

Daca visezi ca te uiti la o masina mergand pe strada atunci este posibil ca in viata reala sa pierzi o sansa de a rezolva ceva datorita faptului ca nu ai priceput destul de rapid valoarea unei oportunitati si a felului in care ai putea sa o fructifici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.