Interpretare vis in care te rogi intr-o biserica

0
10176
Interpretare vis in care te rogi intr-o biserica

Interpretarea viselor in care te rogi intr-o biserica se refera la nevoia de a gasi o directie, o cale sau o salvare imediata. Daca visezi ca te rogi in biserica se poate ca in realitate sa ai nevoie in perioada urmatoare de cineva care sa iti ofere o alternativa la ceva, o cale de iesire din impas.

Visul in care te rogi in biserica prevesteste in mare masura timpuri mai fericite si mai prospere, anunta cumva o imbunatatire a situatiei tale in diferite planuri, se poate sa inregistrezi o ameliorare a nivelului de trai sau o imbunatatire remarcabila a modului in care gandesti sau simti.

Daca visezi ca te rogi cu staruinta intr-o biserica atunci este posibil ca in scurt timp sa faci un salt mare de natura spirituala, biserica in vis simbolizand curatenia sufleteasca si gandirea curata.

Daca in viata reala esti in cautarea unor idei salvatoare atunci cu siguranta te asteapta o mare surpriza in realitate, s-ar putea sa intalnesti o persoana cu totul deosebita care sa te indrume in cautarile tale spirituale, este posibil sa apara exact la momentul potrivit si sa iti lumineze mintea.

Daca visezi ca te rogi intr-o biserica mai poate exprima in alte circumstante si grijile pe care ti le faci in legatura cu casa si familia ta, daca in realitate ai asemenea griji atunci visul iti transmite un motiv de bucurie si incurajare, o sa depasesti necazurile din sanul familiei sau certurile vor disparea.

te rog in biserica

Visul in care te rogi pentru ceva anume sau spui rugaciunile obisnuite reflecta o situatie ingrijoratoare pe care o constientizezi si pentru care nu ai o solutie imediata, reflecta in realitate o situatie mai speciala pe care trebuie neaparat sa o rezolvi. In aceasta postura visul este un semn ca rugaciunile tale vor gasi ascultare, se va intampla un eveniment care te va ajuta sa depasesti o stare critica.

Citește și:  Interpretare vis in care o biserica arde, este mistuita de foc

Visul in care te rogi intr-o biserica mai poate sa reflecte si pareri de rau dupa anumite actiuni din trecut si din cauza carora te simti impovarat(a), simti nevoia de o curatire a constiintei tale, simti nevoia de usurare, de iertare.

Uneori visul face referire si la o noua cale in viata, o cale pe care o vei urma in mod diferit ca si pana acuma, este ca o noua sansa sau o noua alternativa la ceva perimat sau stricat.

Daca in realitate vezi ca viata ta merge intr-o directie gresita si nu mai ai implinirile pe care le-ai asteptat de atata vreme atunci visul poate sa ilustreze o intoarcere la alte idei, o reconsiderare a vechilor valori care ti-au fost pana nu demult sprijinul principal.

Daca visezi ca te rogi intr-o biserica veche si micuta atunci in viata reala s-ar putea sa doresti revenirea la o forma anterioara, la o relatie veche pe care ai pierdut-o sau la un set de valori conservatoare ce isi au radacina intr-un trecut indepartat.

Visul in care te rogi intr-o biserica mare si stralucitoare, curata si ai un sentiment de ocrotire semnifica mari impliniri in viitorul apropiat, vei beneficia de suport total in actiunile tale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.