Interpretare vis in care apare feribot

0
405
Interpretare vis in care apare feribot

Interpretarea viselor in care apare feribot. Atunci cand visezi un feribot inseamna ca vei avea parte de situatii neplacute la care nu te astepti deloc deoarece aparent totul este bine, insa cineva iti poate pune piedici sa reusesti sa treci peste ele nuami cu prudenta si perseverenta.

Feribotul din vis poate sa insemne si o perioada de schimbare totala pentru tine in viata, insa daca visezi ca te plimbi cu un feribot inseamna ca vei fi platit pentru orice fel de activitate pe care o prestezi, mai ales pentru ca esti bun la orice si iti dai interesul.

E posibil ca atunci cand visezi ca te plimbi cu un feribot sa fii in realitate pe cale sa pui un nou plan la punct ca sa poti sa fii implinit in viata.

Atunci cand visezi ca esti in asteptarea unui feirbot inseamna ca mai e cale lunga pana iti implinesti visele deoarece tot apar obstacole, pe care le depasesti cu greu insa important este ca treci peste ele. Atunci cand visezi ca stai pe un feribot inseamna ca iti dai seama ca ceva trebuie sa schimbi in viata ta si astfel te duci incet catre progres.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o geanta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.