Horoscop luna martie 2013 – zodia Gemeni

0
122
Horoscop anul 2013 Anul Sarpelui de apa

Pentru nativii din zodia Gemeni, luna martie a anului 2013 se instalează într-o atmosferă de neutralitate, mai ales atunci când vorbim despre dragoste și familie. Prima zi pare să fie neprielnică din punct de vedere al transformărilor, se pot preconiza o serie de dezavantaje, care aparent nu au niciun fel de beneficiu asupra vieții lor.

În martie 2013, Gemenii au avut parte de un amestec unic de influențe stelare. Reexaminând acea perioadă, vedem cum sincronicitățile astrologice au modelat deciziile și emoțiile. Este esențial să înțelegem trecutul pentru a interpreta prezenta și a anticipa viitorul.

Cele mai favorabile zile pentru zodia Gemeni sunt zilele de 2 și 3 martie, când armonia din familie își va schimba puțin felul de a vedea lucrurile acestor nativi. Din păcate, însă, mai multe zile negative sunt decât pozitive, în luna martie se simte o oarecare tensiune în majoritatea lunii, în special pentru că Gemenii sunt, se pare, mult prea agitați și nu dau dovadă de diplomatie.

E posibil ca această zodie să fie tot mai ocupată cu alte aspecte și să-și ignore familia, în special persoana iubită din viața lor, și să nu fie tocmai apreciați pentru acest aspect. În cazul în care se ivesc certuri la orizont, e bine ca Gemenii să încerce să se tempereze și să nu lase loc gândurilor negative, pentru că la urma urmei, e și vina lor că au ajuns la discuții mai aprinse.

Alte zile favorabile ale nativilor din zodia Gemeni pe planul familial și al iubirii mai sunt și 20 martie, când pot să instaleze pacea în sânul lor, cât și 22 martie și 23 martie.

Horoscop luna martie 2013 - zodia Gemeni

Pentru nativii din zodia Gemeni, luna martie a anului 2013 se instalează într-o atmosferă de neutralitate, mai ales atunci când vorbim despre dragoste și familie. Prima zi pare să fie neprielnică din punct de vedere al transformărilor, se pot preconiza o serie de dezavantaje, care aparent nu au niciun fel de beneficiu asupra vieții lor.

Cele mai favorabile zile pentru zodia Gemeni sunt zilele de 2 și 3 martie, când armonia din familie își va schimba puțin felul de a vedea lucrurile acestor nativi. Din păcate, însă, mai multe zile negative sunt decât pozitive, în luna martie se simte o oarecare tensiune în majoritatea lunii, în special pentru că Gemenii sunt, se pare, mult prea agitați și nu dau dovadă de diplomatie.

E posibil ca această zodie să fie tot mai ocupată cu alte aspecte și să-și ignore familia, în special persoana iubită din viața lor, și să nu fie tocmai apreciați pentru acest aspect. În cazul în care se ivesc certuri la orizont, e bine ca Gemenii să încerce să se tempereze și să nu lase loc gândurilor negative, pentru că la urma urmei, e și vina lor că au ajuns la discuții mai aprinse. Alte zile favorabile ale nativilor din zodia Gemeni pe planul familial și al iubirii mai sunt și 20 martie, când pot să instaleze pacea în sânul lor, cât și 22 martie și 23 martie.

Cariera pare să fie oarecum favorabilă nativilor din zodia Gemeni, deși nimic fantastic nu se va întâmpla, ei vor reuși să își ducă la bun sfârșit unele sarcini, rutina își urmează cursul ei firesc.

Totuși, unele zile nu sunt deloc prolifice pentru nativii din Gemeni, ei vor avea o serie de influențe care își lasă amprenta încă din luna februarie, din cauza Lunii Negre, care formează o opoziție cu Soarele Gemenilor și le aduce complicții, mai ales pentru că astfel Soarele și Luna îi împiedică să ia anumite decizii, e posibil ca aceștia să fie atacați, pe nedrept, ori să se simtă ei nefericiți și nedreptățiți, aici poate fi vorba chiar și de o nemulțumire.

În plus, Gemenii nu văd decât dificultăți în fața ochilor, ei fac din tantar armăsar, chiar dacă aparent nu se întâmplă nimic în viața pe care o duc zilnic. Dacă veți pune foarte mult accent pe mici neplăceri și mici eșecuri, atunci nu riscă decât să vă înegriți ziua, să vă umbriți până și miciile fericiri pe care altă dată atât de ușor le simțeați. Cel mai bine este să vă vedeți de ale voastre și să nu vă lăsați influențați de energia negativă pe care unii o pot emana.

Cele mai bune zile pentru carieră din luna martie sunt cele de 2, 6, 14, 20, 23, 27 și 30 martie, zile în care puteți profita din plin de creativitatea de care beneficiați sau chiar de mâna liberă pe care cei superiori vă-o acordă. Zilele din luna martie 2013 în care nu este indicat să luați vreo decizie importantă sunt: 3 și 4 martie, 17 și 21 martie, cât și 25 și 31 martie.

Citește și:  Astrologia la azteci

În ceea ce privește finanțele, pentru nativii din zodia Gemeni se pare că lucrurile depind direct proporțional de starea lor, ele merg în aceeași ecuație cu locul de muncă, cu felul în care interacționează cu cei din jur.

E posibil ca prima zi să îi prindă fără bani în buzunar, o tranzacție să se lase așteptată, poate că întârzie ziua de salariu sau cineva nu vă returnează o sumă atunci când v-ar fi promis. Nu vă faceți griji, deoarece începând cu data de 2 martie sau cel târziu 6 martie, veți avea noroc și la bani, chiar dacă poate nu veți primi salariul sau banii promiși, însă măcar puteți face rost de o oarecare sumă pentru a vă putea descurca până la noi ordine.

Ceea ce trebuie însă să aveți în vedere este faptul că oricât de tensionate ar fi unele situații, ați face bine să nu exagerați, așa cum tendeți să o faceți și în viața personală. Nu prea îi stă bine unui nativ din zodia Gemeni să facă pe victimă, el este de cele mai multe ori acel tip uman care zâmbește orice s-ar întâmpla, așa că nu vă lăsați mai prejos nici de această dată.

Cei din jur vor aprecia asta, cât și entuziasmul de care puteți da dovadă, dacă vă dați seama că banii sunt, la urma urmei, un aspect neesențial al vieții. Cele mai bune zile pentru tranzacții financiare din luna martie a anului 2013 sunt: 4, 9, 15 și 16 martie, cu o posibilitate foarte bună de a câștiga între 18 și 20 martie, cât și în data de 25 martie.

Întâlnirile și călătoriile sunt favorizate mai ales în zilele de 2, 4 martie, cât și 7, 11 și 13 martie. Luna aceasta este mai potrivită pentru a vă întări unele relații sociale, pentru a vă crea o ambianță și pentru a lega unele relații pe care le veți putea folosi în viitor. 18, 22, 25, 28 și 29 sunt de asemenea zile potrivite ale lunii martie în care veți putea beneficia de anumite parteneriate, de o serie de beneficii din partea societății, chiar dacă pe planul profesional lucrurile nu vor fi atât de bune.

Intalnirile si calatoriile zodiei Gemeni

Atenție însă pot exista unii oameni care tind să vă judece pe nedrept, vă pot da de furcă mai ales în preajma zilelor de 10 și 11 martie, pentru că ei vin cu o prejudecată, vor să vă strice elanul, să vă desfințeze buna dispoziție și în cele din urmă să vă tragă în jos.

Încercați să nu bagați în seamă toate fleacurile și veți reuși să le dați nas tuturor necredincioșilor care vin în această perioadă să vă dea planurile mărețe sau visurile peste cap. De asemenea, aveți grijă și la zilele de 29 și 31 martie deoarece veți întâmpina o serie de probleme în ceea ce privește relațiile cu cei din jur, aici putând fi implicat atât planul personal, cât și cel profesional.

Cu sănătatea nu e de joacă, în luna martie a anului 2013, pentru că de ea veți depinde cel puțin pentru prima jumătate a lunii, și spunem asta mai ales pentru că iată, dacă vin foarte mulți să vă aducă nedreptăți și injurii, veți avea nevoie de tot tonusul și de toată energia pentru a putea combate lipsa lor de omenie.

Totuși, la acest capitol, luna se arată în general bună, doar în zilele de 6 martie, 8 martie, 24 sau 28 martie se ivesc mici probleme, posibil dureri de cap, stări de agitație sau chiar de oboseală, însă un regim alimentar echilibrat vă poate ajuta să treceți cu bine peste toate dificultățile.

Acum, dacă aveți planuri noi, este bine să încercați să le puneți în practică în special în primele zile ale lunii martie, nu vă lăsați copleșiți de lipsa de bani sau de întârzierile de plată care apar. Totuși, nici măcar voi nu vă puteți da seama însă dacă ambițiile pe care le aveți nu sunt cumva niște mofturi, sau un capriciu, dorința de afirmare, de a arăta cuiva că puteți, iar în acest sens putem spune că e mai bine este să meditați și să vă gândiți mai lucid după a doua jumătate a lunii, să puneți în aplicare unele idei.

Cu siguranță veți avea mai mult avânt și parcă astrele vă încurajează mult mai potrivit. Zilele favorabile pentru activități noi ale lunii martie sunt cele de 1, 3, 9 și 13 martie, cât și 19, 23 și 30 martie.

Gemenii sunt cunoscuți pentru adaptabilitatea și curiozitatea lor. Analizând perioada martie 2013, descoperim cum aceste caracteristici au fost influențate de aranjamentul astrelor. Observând aceste modele, obținem o perspectivă mai profundă asupra naturii ciclice a timpului și destinului în viața noastră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.