Interpretare vis in care apare un astrolog

0
538
Interpretare vis in care apare un astrolog

Interpretarea viselor in care apare un astrolog. Atunci cand visezi un astrolog inseamna ca esti o persoana care se ghideaza in viata mai mult dupa lucrurile spirituale, esti sensibil si cunosti foarte bine adancurile sufletului si stii sa le dai si altora sfaturi foarte bune.

In acelasi timp, atunci cand visezi un astrolog se mai spune si ca vei reusi sa treci peste o etapa profana a vietii tale si sa te orientezi catre ceea ce conteaza cu adevarat pentru tine, deci te bazezi foarte tare pe spirit si pe imbogatirea lui deoarece esti constient ca nu intotdeauna banii sunt cei care iti aduc fericire si nu iti vor umple viata.

In alta ordine de idei, in momentul in care visezi ca tu esti astrolog inseamna ca ai un spirit intuitiv foarte bun, te bazezi foarte mult pe instinct si nu gresesti cu nimic din acest punct de vedere, mai ales pentru ca in cele din urma tot tu ai dreptate chiar daca uneori simti ca te bati cu morile de vant.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o Digestie

Daca visezi ca inveti sa devii astrolog, citesti in stele, inseamna ca iti cunosti foarte bine destinul si stii ce ai de facut, iar pentru asta nu mai trebuie decat sa incepi sa iti aduni gandurile si sa pornesti la drum, deoarece norocul va fi de partea ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.