Interpretare vis în care apare umflat

0
5088
Interpretare vis în care apare umflat

Atunci cand visezi ca esti umflat inseamna ca vei avea un castig mare, iar daca visezi ca bratul iti este umflat inseamna ca vei avea o serie de discutii despre o mostenire.

Visul în care apare ceva umflat poate fi legat de o varietate de simboluri și semnificații. Fie că este vorba de un obiect sau de o parte a corpului, interpretările pot varia. Acest tip de vis poate reflecta sentimente de mândrie, aroganță sau chiar o problemă de sănătate care trebuie abordată

Un ciment umflat in vis inseamna ca vei avea parte de o afectiune de lunga durata. Atunci cand visezi corpul omenesc umflat inseamna ca vei dobandi multa putere iar daca visezi un cot umflat inseamna ca vei zamisli o afectiune pentru cineva drag.

genunchi umflat
genunchi umflat

Un genunchi umflat inseamna ca toate proiectele iti sunt in pericol, e posibil sa dai gres, deci ai mare grija.

Daca visezi un curcan care se umfla in pene inseamna ca vei face mare efort ca sa scapi de necazuri si daca visezi ochi umflati inseamna boala. De regula o umflatura in vis inseamna ca iti vei face griji pentru o mostenire, pentru ereditare.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un beton

Dacă vrei să înțelegi mai bine semnificația părților corpului în vise, interpretarea visului în care apare o mână poate oferi și mai multe informații. Mâna în vis poate simboliza controlul, puterea și conexiunea cu ceilalți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.