Interpretare vis in care apare un escroc

0
475
Interpretare vis in care apare un escroc

Interpretarea viselor in care apare un escroc. Atunci cand visezi un escroc care te abordeaza inseamna ca trebuie sa fii foarte atent la hotararile pe care esti presat le iei, deoarece esti tentat sa iei cele mai proaste decizii, sa nu alegi drumul cel mai potrivit pentru tine.

Poate simboliza si o boala acest vis, faptul ca in curand e posibil sa ai mari probleme de sanatate, tocmai pentru ca nu iei in seama durerile marunte, care poate vin zi de zi, iar mai tarziu se ajunge la ceva foarte grav, insa daca vezi ca un escroc abordeaza pe cineva anume, o persoana care iti este tie cunoscuta, inseamna ca trebuie sa ai grija mare sa nu fii mintit sau inselat.

Din punct de vedere psihologic, escrocul din vis poate sa avertizeze asupra propriilor greseli din viata de zi cu zi, insa problema este mult mai complexa in acest caz deoarece e posibil ca ce care se viseaza escroc, sa creada in realitate ca face bine, sa se pacaleasca singur, sa se amageasca asupra faptelor sale, care sunt deopotriva de urate, insa el le vede ca fiind bune.

Se mai poate spune si ca un escroc in visul tau poate sa reprezinte si o serie de sentimente induse, fata de anumite persoane, e posibil sa te inseli singur, voit chiar, ca urasti sau iubesti anumite persoane, din grupul tau de prieteni, tocmai pentru a arata celor din jur ca poti sa empatizezi cu ei.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un psiholog / psihoterapeut / psihiatru

Nu trebuie sa uitam nici varianta in care iti poate aparea un escroc in vis la locul de munca, ori intr-un birou sau in orice altfel de circumstante muncitoresti, acesta insemnand desigur ca vei vea probleme cu colegii sau poate chiar cu seful. Iar aici variantele sunt multiple: poate colegii vor sa te insele cu un proiect ca sa dai gres, poate seful nu vrea sa iti plateasca intregul salariu, pretextand lipsa de competenta, poate colegii iti pun obstacole ca sa nu iti indeplinesti sarcinile asa cum ar trebui.

Trebuie sa tinem seama si de faptul ca un escroc poate sa apara sub diverse infatisari in vis, el putand fi pe de o parte un hot deghizat, cu fata acoperita si pe de alta parte poate sa fie un om normal. Insa ne dam seama ca el este escroc din sentimentele pe care ni le induce visul, deci daca simtim neliniste, agitatie, panica, trebuie sa avem grija in urmatoarele zile, intrucat e posibil sa dam de necazuri si poate de cele mai multe ori din cauza celorlati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.