Interpretare vis în care mănânci cu poftă prăjituri

0
14833
Interpretare vis in care mananci cu pofta prajituri

Interpretarea viselor în care mănânci cu poftă prăjituri se referă la situații în care te lași implicat în discuții sau mici conflicte absolut inutile sau la mici bucurii care pot apărea în curând.

Visul în care mănânci cu poftă prăjituri ar putea semnala lipsa de plăceri marunte, îți este dor de o mică aventură, îți lipsesc poate micile dulcegării care ar trebui să se petreacă în relația ta sau cu persoanele pe care le simpatizezi, niște vești bune, te aștepți să îți parvină ceva informații pozitive, te aștepți la schimbări plăcute sau la bucurii, ai o poftă nebună să te aventurezi sau să îți încerci limitele.

Visul în care te bucuri de prăjituri sugerează adesea dorințe sau recompense pe care le aștepți în viața reală. Mâncarea în vis simbolizează adesea nevoile și dorințele noastre, iar prăjiturile pot indica plăceri simple sau bucurii pe care le dorești sau pe care le-ai obținut deja.

prajitura

Cu toate acestea, este important să ne amintim că orice mâncare consumată în exces poate avea consecințe neplăcute. Dacă ești curios să afli mai multe despre posibilele implicații negative, citește despre interpretarea visului în care faci intoxicație alimentară.

Dacă visezi că mănânci cu cu poftă prăjituri cu ciocolată atunci cu siguranță viața ta este prea monotonă și este nevoie de un “upgrade” în acest sens, încearcă să mai ieși în compania cuiva la o petrecere sau altundeva, o să dai dovadă de indulgență, ai grijă la discuțiile care îți pot afecta reputația, musafiri care sunt pe drum, uneori mai poate anunța și o tristețe provocată de cineva întâmplător însă fără prea mari efecte.

A visa că mănânci prăjituri cu poftă poate ilustra în alte interpretări și schimbări de planuri marunte, îți programezi ceva și îți schimbi rapid opinia, treci la alte activități, cineva o să încerce să obțină un avantaj marunt de pe urma muncii tale, ai chef de altceva, te-ai saturat de atâta rutină și vrei o mică schimbare care să aducă puțină culoare în viața ta, mici dorințe pe care le ai și care nu îți dau pace, nu te poți concentra din cauza că îți fuge gândul la alte chestii.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un schelet

În alte cazuri, faptul că mănânci cu poftă prăjituri ar putea exprima mici bârfe sau discuții neprotocolare ce pot aluneca ușor în intrigi și mici scandaluri; alteori reprezintă năzuințele de zi cu zi – nu neapărat speranțe sau idealuri mari pe care aștepți să le vezi împlinite, ci mai degrabă mofturi trecătoare pe care ai dori din tot sufletul să ți le realizezi cu orice preț.

Ai o poftă nebună de a-ți cumpăra ceva, de exemplu; vrei neapărat să te întâlnești cu o persoană pe care o simpatizezi foarte mult; îți este foarte dor de cineva.

mancand prajituri

Visul în care mănânci cu poftă prăjituri reflectă, în realitate, o sănătate solidă, posibilitatea de a-ți îmbunătăți situația materială pe o perioadă scurtă, pofta de viață și de acțiune, nestatornicie.

Trebuie să îți pui la punct tonusul; o să te încarci de energie, pofta de distracție; te gândești să pornești o mică afacere; vrei să îți repari niște relații stricate; vrei să te dai bine pe lângă cineva; vrei să faci impresie plăcută cu o anumită ocazie; glume, distracție.

În alte interpretări, visul în care mănânci cu poftă prăjituri ar putea simboliza stări de tristețe, amărăciune, neîmplinire. Îți pare rău după ceva, te simți frustrat(ă) că nu îți ies treburile așa cum vrei, anxietate, lipsă de bucurie. Nu te vei înțelege cu cineva, nu îți va ieși un plan de bătaie, comunicarea cu prietenii tăi va avea de suferit o perioadă de timp, nu reușești să înțelegi ceva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.