Interpretare vis in care apare energie

0
406
Energie Sursa: energiavietii.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare energie. Atunci cand visezi ca esti foarte energic inseamna in viata reala ca viata economica ti se imbunatateste, activitatile cresc si se extinde totodata si nivelul de intelegere. Acest vis arata de fapt modul in care trebuie sa iti canalizezi energia, acesta fiind desigur unul pozitiv, ca sa poti evita o serie de neplaceri, de greseli. Daca visezi ca esti plin de energie inseamna ca vei face o serie de greseli din cauza mandriei excesive de care dai dovada.

Energie Sursa: energiavietii.blogspot.com
Energie
Sursa: energiavietii.blogspot.com

Atunci cand visezi ca ai multa energie mai inseamna si ca in realitate esti o persoana impulsiva, nu prea te temperezi, in plus tinzi sa iei unele decizii fara a tine cont de o gandire rationala. In plus energia foarte mare pe care o resimti in vis poate sa fie si echivalentul unor intamplari care vor da peste tine, pe care desigur nu le premeditezi, e posibil sa fii implicat in multe conflicte involuntar, in activitati dezastruoase ori chiar sa ai parte de o activitate frumoasa, care te face sa te simti foarte fericit, sa explodezi de bucurie.

Citește și:  Interpretare vis in care incerci sa iti planifici viata dupe ce iti moare sotul sau sotia

Energia din vis insa nu este interpretata numai intr-un context favorabil, ea poate fi si negativa, iar aici desigur implicam foarte multe obstacole ce pot aparea in calea fericirii noastre insa poate fi invocata si o potentiala neliniste cauzata de unele framantari in relatia cu persoana iubita sau in familie, referitor la copii, la viitorul lor. Subconstientul ne poate crea astfel unele stari pe parcursul somnului la care nu prea avem o punte de legatura cu realitatea insa intotdeauna un sambure de adevar exista.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.