Interpretare vis in care esti vedeta si toata lumea iti face poze

0
1078
Interpretare vis in care esti vedeta si toata lumea iti face poze

Interpretarea viselor in care esti vedeta si toata lumea iti face poze reflecta situatii in care esti subiect de discutii aprinse sau eventual cineva planuieste ceva in legatura cu tine.

Daca visezi ca esti o persoana importanta si lumea te pozeaza inseamna ca o sa apari in curand in atentia multora sau evenimente notabile vor avea loc in legatura cu persoana ta. Nu se exclude nici varianta in care doresti sa iesi din anonimat prin fapte atipice sau reusite semnificative.

De regula, a visa asa ceva relecta grijile pe care ti le faci in legatura cu propria persoana. In cazul in care te visezi vedeta semnifica o lipsa acuta de personalitate pe care te gandesti sa o suplinesti in curand. Denota faptul ca in viata reala nu ai reusit pana acuma sa iesi cu nimic in evidenta si s-ar putea in curand sa dea norocul peste tine si sa inregistrezi un succes remarcabil.

S-ar putea sa te remarci la serviciu, intr-un cerc de prieteni sau in fata cuiva cu mare influenta. In cazul in care esti o persoana destul de cunoscuta in realitate este posibil ca visul sa te anunte ca un eveniment anume din viata ta va reveni in actualitate si o sa iti aduca aminte de eventuale erori comise in acele circumstante.

ti se face poze

Daca visezi ca esti vedeta si lumea iti face poze exprima intr-un fel si o posibila revenire la o situatie anterioara in care ai avut mare succes, s-ar putea ca in viata reala sa retraiesti anumite amintiri placute pe care in curand le vei discuta si dezbate impreuna cu alte persoane mai mult sau mai putin apropiate.

Citește și:  Interpretare vis în care abia puteai merge, aveai un mers greoi

Visul acesta ilustreaza intr-o buna masura si lipsa eficientei in plan material, lipsa de afirmare profesionala sau de alta natura. Daca visezi asa ceva s-ar putea ca in realitate sa nu gasesti inca o cale corespunzatoare prin care sa iti plasezi investitiile pe termen lung, ai o lipsa acuta de imagine personala in plan profesional si nu ai cine sa te indrume spre succes, nu primesti ajutor din partea colegilor sau nu consideri ca esti pregatit(a) de un salt spre o cariera mai mare, mai solida.

Visul in care esti o vedeta mai sugereaza si faptul ca in viata reala o persoana de sex opus te doreste si are ganduri serioase de casatorie, probabil nu ai remarcat inca acest lucru si asta inseamna ca in scurt timp o sa ti se faca o oferta in acest sens.

Daca nu te vezi in aceasta ipostaza atunci exista sansa de a auzi in curand ca un prieten – o prietena sau o cunostinta s-a casatorit si o sa primesti invitatie la nunta.

In alta speta, visul in care esti fotografiat(a) cu insistenta de cineva mai are legatura si cu vesti de la prieteni vechi sau neamuri indepartate. S-ar putea ca in scurt timp sa ai o mare placere de a revedea persoane despre care nu ai mai auzit nimic de foarte multa vreme. De asemenea, este posibil sa ai intrevederi placute cu personaje importante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.