Interpretare vis in care apare o plasa de peste

0
2883
Interpretare vis in care apare o plasa de peste

Interpretarea viselor in care apare o plasa de peste se face in functie de ceea ce prinzi cu plasa. Daca visezi ca prinzi peste mare inseamna ca vei avea parte de bogatii. Desigur plasa din vis plina cu peste iti aduce de cele mai multe ori o stare financiara buna, acest lucru il zice chiar simbolul pestelui, el fiind cunoscut ca si avutie, belsug.

Daca visezi ca pescuiesti cu plasa si aceasta este goala cand o scoti din apa inseamna ca vei munci in zadar insa eforturile nu iti vor fi rasplatite, vei avea parte de mult chin si de putine satisfactii, daca visezi ca prinzi pesti mici cu plasa inseamna ca vei munci mult si nu vei fi rasplatit pe masura.

Daca visezi ca mergi la pescuit cu plasa cu alte persoane si impreuna prindeti mult peste inseamna vei lucra foarte bine in echipa de la locul tau de munca si vei avea sansa sa te faci remarcat sau sa va faceti remarcati impreuna in fata sefilor.

Daca visezi ca ti se rupe plasa la pescuit inseamna ca vei avea parte de incurcaturi in afaceri sau la locul de munca, vei avea multe de rezolvat si e posibl ca in final sa pierzi oricat de mult te-ai chinui.

Daca visezi ca cineva arunca cu plasa de peste in tine inseamna ca vei fi prins in multe treburi necurate in care vei avea castiguri mari insa trebuie sa fii foarte prudent. Plasa de peste din vis mai prevesteste si situatii stanjenitoare, inselatoare, tradari, minciuni.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un buton

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.