Interpretare vis in care apare pardoseala

0
181
Interpretare vis in care apare pardoseala

Interpretarea viselor in care apare pardoseala se face in functie de felul in care arata aceasta. Daca visezi ca mergi pe o pardoseala lustruita inseamna ca vei avea parte de un eveniment de amploare, acest lucru implicand participarea la o gala.

Daca visezi ca ai in casa o pardoseala subreda inseamna ca ceea ce te inconjoara nu e deloc stabil, iar aici putem vorbi despre relatiile tale, despre legaturile pe care le-ai stabilit pana acum cu cei din jur.

In acest context putem sa spunem ca trebuie sa incerci sa comunici mai mult cu familia si sa te implici mai mult in viata lor, sa incerci sa fii o parte integranta din ceea ce reprezinta ei.

Daca visezi ca lustruiesti pardoseala inseamna ca vei avea parte de multe deceptii, de suferinte enorme cauzate de lipsa ta de disciplina cat si de indiferenta cu care ai tratat lumea pana acum.

Daca visezi ca ti se rupe pardoseala in casa inseamna ca in curand in viata ta se va produce o ruptura ce tine de familie. E posibil in acest context sa ti se insoare un baiat sau sa se marite o fata, sa pierzi un membru al familiei insa in favoarea sortii.

Citește și:  Interpretare vis in care apar carti de joc

Mai putem spune si ca daca o femeie viseaza ca are pardoseala distrusa in casa inseamna ca sotul ei va pleca departe si isi va pierde stalpul de rezistenta pentru o buna perioada de timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.