Interpretare vis in care apare un fermier

0
111
Interpretare vis in care apare un fermier

Interpretarea viselor in care apare un fermier. Atunci cand visezi un fermier inseamna exact ca si ferma, multa productivitate, dar totul se traduce si in functie de restul simbolurilor.

Visul arata si faptul ca trebuie sa incercam sa utilizam la maxim potentialul pe care il avem si mai mult decat atat sa vrem mai mult de la noi si sa nu ne multumim cu jumatati de masura.

Visul mai arata si faptul ca nu trebuie sa asteptam pe altii sa ne conduca catre succes, ci trebuie sa luptam noi pentru implinire, dar mai poate prevesti si faptul ca vom reusi sa ne protejam interesele, mai ales daca dorim sa beneficiem de castiguri.

Daca visezi ca tu esti fermier in vis mai inseamna si ca esti pe punctul de a da lovitura cu ceva de la care nu trageai prea mari sperante iar daca visezi ca stai de vorba cu un agricultor inseamna ca vei trai in multa prosperitate.

Citește și:  Interpretare vis in care apare amprenta

Insa fermierul din vis poate sa fie si o avertizare asupra faptului ca trebuie sa incerci sa muncesti mai mult, sa fii mai perseverent daca vrei sa obtii ceva maret.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.