Interpretare vis in care vorbesti o limba straina pe care nu o cunosti

0
2171
Interpretare vis in care vorbesti o limba straina pe care nu o cunosti

Interpretarea viselor in care vorbesti o limba straina pe care nu o cunosti reflecta situatii mai dificile in care trebuie sa te descurci cu metode simple si putine, reflecta dificultatea in a te exprima asa cum vrei intr-o situatie mai deosebita.

Daca visezi ca vorbesti intr-o limba straina pe care nu o cunosti inseamna ca exista posibilitatea ca anumite imprejurari sa te impinga intr-o postura mai putin convenabila in care o sa fi fortat(a) sa te descurci cum poti.

Nu intotdeauna postura aceasta are o conotatie negativa, de exemplu s-ar putea sa visezi ca lmba pe care o vorbesti este melodioasa, armonioasa, iti creeaza un sentiment placut si linistitor. In acest caz nu e nevoie sa iti faci griji deoarece semnifica o imprejurare fericita in care va trebui sa iti pui in practica toate abilitatile tale.

Daca visezi ca vorbesti intr-o alta limba necunoscuta este un semn ca ai greutati in a te exprima intr-o situatie complexa, poate sa fie vorba de lipsa de comunicare autentica sau faptul ca cineva doreste sa te atraga intr-o postura care iti va crea mari probleme prin faptul ca o sa intalnesti ipostaza inedite cu care nu ai mai avut de-a face.

Faptul ca te visezi vorbind o alta limba ce nu iti este cunoscuta poate semnifica si intelegerea greoaie a unor aspecte ale vietii tale, dificultatea cu care reusesti sa te faci inteles(easa) in fata unor persoane sau dificultatea cu care incerci sa iti exprimi sentimentele fata de cineva apropiat. Este posibil ca in curand sa te trezesti intr-un anturaj necunoscut unde va fi nevoie sa iti expui unele idei sau framantari personale si nu o sa fi capabil(a) de acest lucru.

vorbind limbi straine

A te visa vorbind intr-o limba straina cu cineva mai poate simboliza si o situatie de neincredere fata de cineva cu care te vei intalni in scurt timp. Daca visezi ca persoana cu care vorbesti o limba straina este binevoitoare atunci este un semn ca iti e dor sau ai unele regrete fata de cineva. Daca persoana este nervoasa si va certati in vis atunci se poate ca in viata reala sa ajungi la un conflict deschis cu niste dusmani.

Citește și:  Interpretare vis in care vorbesti mai multe limbi straine

Visul acesta mai poate sa reflecte si greutatea cu care te vei adapta la niste conditii la serviciu sau intr-o relatie mai mult sau mai putin familia, ilustreaza faptul ca nu iti convine locul unde te afli si felul in care te trateaza cei din jurul tau. Daca ai o situatie asemanatoare in viata reala atunci visul te anunta ca nu o sa ajungi nicaieri daca iti pastrezi conditiile actuale.

Visul acesta anunta neintelegeri, s-ar putea ca in viitor sa se schimbe radical felul tau de a aborda viata. Este indicat sa intelegi ceea ce vor altii de la tine deoarece de multe ori nu iei in seama parerile si dorintele celor din jur, s-ar putea ca tocmai din aceasta cauza sa nu aiba altii rabdare sa te asculte si sa te inteleaga pe tine.

Daca limba pe care visezi ca o vorbesti este frumoasa iar tu esti in realitate o persoana cu spirit dezvoltat atunci se poate ca sa faci o investitie riscanta si sa castigi in cele din urma. Daca esti sarac(a) cu duhul si ai un asemenea vis in care vorbesti intr-o alta limba necunoscuta s-ar putea sa ti se ofere o sansa pentru a avansa la un stadiu mai inalt insa exista si riscul de a rata sansa respectiva din lipsa de comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.