Interpretare vis in care apare o vulpe

0
14128
Interpretare vis in care apare o vulpe

Interpretarea viselor in care apare o vulpe. Atunci cand visezi o vulpe inseamna ca vei fi inselat in dragoste iar daca visezi ca ai o vulpe inseamna ca vei fi prigonit, vei pierde bani ori esti urmarit pe ascuns.

De regula, daca vezi o vulpe, aceasta reprezinta prigonire, daca are coada stufoasa inseamna ca esti in compania unei persoane care nu iti place daca visezi ca te lupti cu o vulpe inseamna ca te vei certa cu cel mai aprig dusman al tau iar atunci cand visezi ca domesticesti o vulpe inseamna ca vei iubi o persoana care nu este demna de tine.

O vulpe care naparleste in vis inseamna ca vei cunoaste o persoana draguta din pura intamplare iar daca visezi ca omori o vulpe inseamna ca vei avea ghinioane in afaceri, insa mai poate insemna si neplaceri sau intamplari neplacute cu prietenii.

Daca in vis primesti o vulpe inseamna ca vei avea parte de multe ghinioane, de griji, de nesiguranta, esti chiar mai viclean decat dusmanul tau, iar daca visezi o vulpe roscata inseamna ca ai un rival in dragoste.

vulpe in natura

Atunci cand vezi pur si simplu o vulpe in vis inseamna ca vei descoperi in realitate un prieten necredincios iar daca visezi ca vanezi o vulpe inseamna ca nu ai incredere in cei din jur. Vulpea din vis mai poate insemna si faptul ca esti inselat, femeile te vor trada, prietenii sunt falsi cu tine, iar atunci cand visezi ca mergi sau ca esti la o vanatoare de vulpi inseamna ca in viitorul apropiat cineva te va invita la petreceri frumoase.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un bursuc

Se spune ca vulpea are de regula simboluri negative in vise, insa conteaza foarte mult si restul imaginilor care apar, chiar daca vulpea este reprezentantul vicleniei, al marsaviei, al minciunilor, al inselaciunii. Daca o femeie sau o fata viseaza o vulpe se spune ca cineva o urmareste in secret si ca acea persoana nu are ganduri prea bune cu ea.

Vulpea care apare in visul unei femei reprezinta si faptul ca aceasta are o rivala in dragoste iar daca visezi o vulpe care latra inseamna ca trebuie sa pleci, sa iti cauti un alt drum, deoarece acolo te paste nenorocul si primejdia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.