Interpretare vis in care apare o cuminecatura

0
147
Interpretare vis in care apare o cuminecatura

Interpretarea viselor in care apare o cuminecaturaAtunci cand visati o cuminecatura inseamna ca te vei impaca cu cei cu care te-ai certat si numai de lucruri pozitive, toate iti vor merge bine, iar daca visati sfanta cuminecatura inseamna ca iti vei face un prieten sau o prietena pe care o vei avea toata viata, te vei bucura de sprijinul sau si va veti intelege de minune.

Pe de alta parte, cuminecatura inseamna si ca va trebui sa o dai la pace cu dusmanii, cu oamenii pe care nu-i suporti sau care nu te suporta.

Daca visezi ca tii cuminecatura in mana inseamna ca in realitate vei avea parte de sprijin, de mangaieri, cei apropiati nu te vor lasa la greu. Atunci cand visezi cuminecatura mai inseamna si ca vei reusi sa rezolvi totul in viata, daca ai rabdare, mai ales atunci cand simti ca pamantul iti fuge de sub picioare.

Din punct de vedere psihologic cuminecatura din vis poate sa fie interpretata asemeni unui lucru de bun augur desigur, ceea ce sugereaza faptul ca persoana in cauza este foarte buna la suflet, mereu sincera, dornica sa ajute, sa le faca bine celor din jur si niciodata nu are ganduri necurate fata de aproapele sau.

Citește și:  Interpretare vis in care apare vin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.