Interpretare vis in care apare disc

0
20
Disc Sursa: chriskauffman.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare disc. Discul, avand in vedere forma sa rotunda, simbolizeaza rutina, activitatile care se repeta, deci daca visezi un disc inseamna ca esti prins intr-un du-te vino continuu, treci poate prin momente prin care ai mai trecut si pari ca ti-a cam ajuns la limita. Insa aici trebuie retinut un aspect si anume faptul ca nu intervine ideea de monotoie dat fiind ca de fiecare data cand apare in viata ta ceva ce ai mai facut sau ceva ce s-a mai intamplat are o cu totul alta semnificatie pentru tine, traiesti momentul altfel.

Disc Sursa: chriskauffman.blogspot.com
Disc
Sursa: chriskauffman.blogspot.com

In cazul in care visezi un joc cu discul inseamna ca vrei sa te relaxezi, doresti putina aventura in viata ta iar daca visezi ca discul este mereu la tine in timpul jocului inseamna ca de tine depinde sa fii fericit si sa nu cazi prada rutinei. In cazul in care visezi ca te joci cu discul si pierzi mereu inseamna ca iti este predistinata munca marunta, munca in care. trebuie sa te repeti, nu faci nimci fascinant, creativ care sa te umple de fericire. Daca visezi ca vrei sa lucrezi ceva cu un disc de polizat si te ranesti inseamna ca trebuie sa ai mare grija sa nu te grabesti, sa iei totul in viata pas cu pas si sa fii mai precaut. De multe ori atentia si minutiozitatea ne pot scapa de mari nenorociri in viata.

Discul, avand in vedere forma sa, mai poate reprezenta si perfectiunea, oricat de multa rutina ar putea implica el sau repetabilitate. Este legat si de simbolul soarelui, al energiei, al faptului ca suntem plini de viata, de putere cat sa luptam cu toate obstacolele care ne pot aparea in viata. Ideea de perfectiune se poate reduce insa si la spirit, la faptul ca ne simtim impliniti, echilibrati indiferent de locul de munca pe care il avem, indiferent de situatia financiara sau de realizarile de pana acum. Esential este sa ne simtim impliniti si armonici cu propria noastra natura.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here