Ascendent in Rac

0
92
Ascendent in Rac

Nativii cu ascendent in Rac au inainte de toate grija pentru cei din jurul lor, mai ales pentru cei apropiati. Deseori, acesti nativi au un instinct atat de puternic de aparare asupra persoanelor dragi, incat ajung chiar sa considere tot ceea ce ii inconjoara un pericol iminent sau macar potential. Totusi el reuseste sa protejeze fara sa manifeste posesivitate. Nativul cu ascendent in Rac are o dedicatie totala fata de familia sa si fata de persoana pe care o iubeste.

In cazul in care nu are un partener de viata, acest nativ isi va gasi cu siguranta o cauza sociala, nobila prin natura sa, ori va incerca sa se dedice locului sau de munca. Totusi, se afirma foarte rar pe plan social, avand in vedere ca toate ambitiile lui si telurile in viata se invart asupra persoanei pe care a ales sa o iubeasca, iar daca nu a ales, atunci se va concentra asupra acelei cauze nobile. In ceea ce priveste sanatatea, acest nativ va trebui sa invete sa isi tempereze tendintele de ipohondrie, pentru ca el se teme de multe feluri de boli pe care si le imagineaza si astfel teama aceasta de a se imbolnavi ii va afecta exact pe cei care conteaza cel mai mult pentru el, deoarece devine chiar stresant.

Rac in ascendent

Nativul cu ascendent in Rac nu are o prea mare influenta in viata sociala, motiv pentru care planetele ce se situeaza in prima sa casa in momentul nasterii sale vor avea o mare influenta asupra personalitatii sale, in special daca sunt in conjuctura cu ascendentul sau.

Cuvintele cheie pentru acest nativ sunt cu siguranta: timiditatea, schimbarea, sensibilitatea, el trecand constant prin esecuri si succese, atat pe plan profesional, cat si pe plan social si emotional. Imaginatia lor este bogata, adesea sentimentala, sunt firi intelegatoare si de regula vorbarete.

Memoria lor este prodigioasa, retinand evenimente istorice de o mare amploare, evenimente familiale si se mai caracterizeaza si prin harnicie. Nativul cu ascendent in Rac este frugal, grabit sa obtina cat mai rapid ceea ce ii trebuie in viata, este strangator si foarte tandru. Adesea poate insemna pentru necunoscuti ceva foarte apropiat lor, parandu-li-se familiar, desi nu au mare impact in momentul in care intra intr-o anume incapere, trec neobservati.

Mai repede ar trece direct inauntru facandu-si usurel drum, deoarece de regula este emotiv, nu prea poate si nici nu vrea sa iasa in evidenta, iar cand intra in aceasta postura devine agitat, nelinistit, in special in public.

Citește și:  Soarele in relatie cu Jupiter

Daca se simte amenintat in vreun fel ori calca pe un teren necunoscut lui, primul lucru pe care il va face va fi sa se apere, ori sa se retraga, sa dea inapoi, iar cand se afla in situatii noi, de asemenea nu le face fata, decat batand in retragere ori devenind timizi, avand nevoie de cineva care sa-i sprijine. Nativul cu ascendent in Rac devine grijuliu cu orice atinge, pare chiar inocent si este prietenos, iar in cele mai multe cazuri este modest, putand fi abordat cu mare usurinta.

Insa unii indivizi care au ascendent in Rac devin chiar introvertiti si vor reprezenta tocmai opusul, iar in momentul in care au descendent in Capricorn, acestia vor cauta siguranta si stabilitatea pe care o gasesc in partenerul lor, ori in prietenii de care este inconjurat. De regula se descurca mult mai bine daca au un partener puternic pe care sa se bazeze si pe care sa-l aiba mereu aproape, iar daca acesta da dovada de indemanare, de stabilitate emotionala si financiara, atunci universul ascendentului in Rac este intregit.

Astfel putem completa si cu faptul ca ei se simt bine intr-o relatie in care sunt bine definite o serie de reguli. Ei pot totusi sa si surprinda, avand in vedere ca sunt persoane asezate, la locul lor, orientate spre familie, iar cand intervine in discutie tema casniciei ei vor aborda totul intr-o maniera realista si practica.

Rac ascendent

Predispozitiile mentale ale nativilor cu ascendent in Rac sunt: apetenta pentru nou, pentru calatorii, pentru schimbari, insa de regula devine dependent de familia si de casa sa, este totusi deschis catre viata publica, chiar daca nu exceleaza, este avid dupa posesii materiale, prudent, precaut, atent cu banii, chiar daca de multe ori poate fi inselat, este schimbator, in aceeasi nota de statornicie, intelegator si poate manifesta inclinatii oculte ori psihice.

Aspectul fizic al unui nativ cu ascendent in Rac este astfel: nu trece de statura mijlocie, este destul de corpolent si merge neindemanatic, chiar apasat, fata sa este putin rotunda, obrajii sai sunt plini si barbia in aparenta ingrosata. Nasul acestui nativ este cateodata proeminent catre varf, adesea scurt, iar culoarea caracteristica a ochilor este cea de caprui ori un albastru mai deschis. Tenul lor este palid, pieptul este destul de larg, desi picioarele si mainile sunt mici, iar miscarile pe care le fac cu membrele se aseamana cu miscarile pe care le fac racii cand se deplaseaza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.