Ascendent în Rac

0
279
Ascendent in Rac

Nativii cu ascendent în Rac au înainte de toate grijă pentru cei din jurul lor, mai ales pentru cei apropiați. De multe ori, acești nativi au un instinct atât de puternic de apărare asupra persoanelor dragi, încât ajung chiar să considere tot ceea ce îi înconjoară un pericol iminent sau măcar potențial. Totuși, el reușește să protejeze fără să manifeste posesivitate. Nativul cu ascendent în Rac are o dedicație totală față de familia sa și față de persoana pe care o iubește.

Ascendentul în Rac aduce o adâncime emoțională și o capacitate unică de a percepe și înțelege emoțiile altora. Racul, fiind guvernat de Lună, are o legătură puternică cu instinctele și sentimentele.

Aceasta creează o bază solidă pentru înțelegerea propriilor emoții și a celor ale celorlalți. Sensibilitatea naturală a acestui ascendent poate adesea fi o binecuvântare, oferind o compasiune autentică. Pentru o viziune mai detaliată asupra caracteristicilor fundamentale ale zodiei Rac, poți citi aici.

În cazul în care nu are un partener de viață, acest nativ își va găsi cu siguranță o cauză socială, nobilă prin natura sa, ori va încerca să se dedice locului său de muncă. Totuși, se afirmă foarte rar pe plan social, având în vedere că toate ambițiile lui și scopurile în viață se învârt asupra persoanei pe care a ales să o iubească, iar dacă nu a ales, atunci se va concentra asupra acelei cauze nobile.

În ceea ce privește sănătatea, acest nativ va trebui să învețe să-și tempereze tendințele de ipohondrie, pentru că el se teme de multe feluri de boli pe care și le imaginează și astfel teama aceasta de a se îmbolnăvi îi va afecta exact pe cei care contează cel mai mult pentru el, deoarece devine chiar stresant.

Rac in ascendent

Nativul cu ascendent în Rac nu are o prea mare influență în viața socială, motiv pentru care planetele ce se situează în prima sa casă în momentul nașterii sale vor avea o mare influență asupra personalității sale, în special dacă sunt în conjuncție cu ascendentul său.

Cuvintele cheie pentru acest nativ sunt cu siguranță: timiditatea, schimbarea, sensibilitatea, el trecând constant prin eșecuri și succese, atât pe plan profesional, cât și pe plan social și emoțional. Imaginația lor este bogată, adesea sentimentală, sunt ființe înțelegătoare și, de regulă, vorbarete.

Memoria lor este prodigioasă, reținând evenimente istorice de o mare amploare, evenimente familiale și se mai caracterizează și prin hărnicie. Nativul cu ascendent în Rac este frugal, grăbit să obțină cât mai rapid ceea ce îi trebuie în viață, este strângător și foarte tandru. Adesea poate însemna pentru necunoscuți ceva foarte apropiat lor, părându-li-se familiar, deși nu au mare impact în momentul în care intră într-o anumită încăpere, trec neobservați.

Mai repede ar trece direct înăuntru, făcându-și ușor drum, deoarece de regulă este emotiv, nu prea poate și nici nu vrea să iasă în evidență, iar când intră în această postură devine agitat, neliniștit, în special în public.

Citește și:  Zodia Rac

Dacă se simte amenințat în vreun fel ori calcă pe un teren necunoscut lui, primul lucru pe care îl va face va fi să se apere, ori să se retragă, să dea înapoi, iar când se află în situații noi, de asemenea nu le face față, decât bătând în retragere ori devenind timizi, având nevoie de cineva care să-i sprijine. Nativul cu ascendent în Rac devine grijuliu cu orice atinge, pare chiar inocent și este prietenos, iar în cele mai multe cazuri este modest, putând fi abordat cu mare ușurință.

Însă unii indivizi care au ascendent în Rac devin chiar introvertiți și vor reprezenta tocmai opusul, iar în momentul în care au descendent în Capricorn, aceștia vor căuta siguranța și stabilitatea pe care o găsesc în partenerul lor, ori în prietenii de care este înconjurat. De regulă se descurcă mult mai bine dacă au un partener puternic pe care să se bazeze și pe care să-l aibă mereu aproape, iar dacă acesta dă dovadă de îndemânare, de stabilitate emoțională și financiară, atunci universul ascendentului în Rac este întregit.

Astfel putem completa și cu faptul că ei se simt bine într-o relație în care sunt bine definite o serie de reguli. Ei pot totuși să și surprindă, având în vedere că sunt persoane așezate, la locul lor, orientate spre familie, iar când intervine în discuție tema căsniciei ei vor aborda totul într-o manieră realistă și practică.

Rac ascendent

Predispozițiile mentale ale nativilor cu ascendent în Rac sunt: apetența pentru nou, pentru călătorii, pentru schimbări, însă de regulă devine dependenți de familia și de casa lor, sunt totuși deschiși către viața publică, chiar dacă nu excelează, sunt avizi după posesii materiale, prudenți, precauți, atenți cu banii, chiar dacă de multe ori pot fi înșelați, sunt schimbători, în aceeași notă de stabilitate, înțelegători și pot manifesta inclinații oculte ori psihice.

Aspectul fizic al unui nativ cu ascendent în Rac este astfel: nu trece de statură mijlocie, este destul de corpolent și merge neîndemânatic, chiar apăsat, fața sa este puțin rotundă, obrajii săi sunt plini și barbia în aparență îngroșată.

Nasul acestui nativ este uneori proeminent către vârf, adesea scurt, iar culoarea caracteristică a ochilor este cea de căprui ori un albastru mai deschis. Tenul lor este palid, pieptul este destul de larg, deși picioarele și mâinile sunt mici, iar mișcările pe care le fac cu membrele se aseamănă cu mișcările pe care le fac racii când se deplasează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.