Interpretare vis in care ajuti un batran sa treaca strada sau la o activitate

0
887
Interpretare vis in care ajuti un batran sa treaca strada sau la o activitate

Interpretarea viselor in care ajuti un batran sa treaca strada sau la o activitate are de-a face cu o dorinta de-a ta de a solutiona situatii cu ajutorul intelepciunii, rabdarii si bunei cuviinte.

Daca visezi ca ajuti un batran sa treaca strada este un semn ca in realitate o sa ai nevoie de mult tact si diplomatie pentru a te descurca in viata sau intr-o imprejurare deosebita in care o sa fi implicat(a) in curand.

Se poate intampla un eveniment special sau pur si simplu este vorba de o perspectiva mai larga a drumului pe care o sa il alegi in viata. Privit din acest unghi visul simbolizeaza faptul ca o sa te decizi spre o cale mult mai spirituala ca si inaine, vei alege cumpatarea si onestitatea, se poate spune chiar ca te vei desprinde de o latura destul de negativa si vei incerca in viitor sa iti construiesti doar relatii dezinteresate, te vei stradui sa adopti o atitudine mult mai constiincioasa si mai devotata fata de semenii tai.

In alt context visul ar putea sa fie si un semn ca in realitate vei lua decizia sa te desprinzi dintr-un anturaj care nu ti-a adus nimic bun in viata ci doar ti-a consumat energia in scopuri nefolositoare.

Visul in care ajuti un batran sa taie lemne semnifica faptul ca in viata reala nu prea ai spor in munca pe care o faci sau in alta activitate si o sa ceri sfaturi de la cineva cu mai multa intelepciune pentru a vedea unde gresesti si eventual sa iti dea o alta idee, vrei sa schimbi ceva pentru a avea niste beneficii in plus.

Citește și:  Interpretare vis in care scoti sunete de animale

ajuti pe cineva cu probleme

Daca ai o activitate sau o afacere care nu te multumeste inseamna ca vei cere ajutorul unei persoane cu mai multa experienta.

Visul in care ajuti un batran sa curete o cladire semnifica faptul ca o sa ai mare nevoie de a schimba putin abordarea pe care o ai in relatiile sociale, cu institutii si alte autoritati, arata faptul ca esti cumva prins(a) in plasa regulamentelor si normelor legislative si ai nevoie de ajutorul cuiva pentru a te scoate dintr-o posibila incurcatura de acest gen.

Daca ai o meserie ce se desfasoara intr-un astfel de cadru inseamna ca in curand este posibil sa se iveasca unele neintelegeri si o sa fie nevoie sa apelezi la un om specializat pentru a descurca itele in care te-ai impotmolit.

Daca visezi ca ajuti un batran sa isi curete casa denota dificultati in relatia intima pe care o ai in prezent sau probleme familiale mai delicate. Probabl ca o sa ai nevoie de intermedierea unei persoane apropiate care tine la tine si la familia ta pentru a media un conflict cu persoana iubita sau intre neamuri.

Este posibil sa nu va intelegeti asupra unei imparteli sau in legatura cu dorinta unuia sau altuia.

In situatia in care visezi ca ajuti un batran sa repare o bicicleta atunci este un semn ca in realitate o sa ceri ajutorul cuiva care sa te indemne o perioada cum sa tratezi in problemele sentimentale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.