Interpretare vis in care spargi o vitrina sau un geam

0
7688
Interpretare vis in care spargi o vitrina sau un geam

Interpretarea viselor in care spargi o vitrina sau un geam se refera la posibile certuri in relatiile de afaceri sau relatiile personale. Daca visezi ca spargi o vitrina inseamna ca vei planui o investitie si ea nu se va mai realiza, poti sa te astepti la stricarea relatiilor cu colegii sau cei cu care ai stabilit sau vei stabili anumite proiecte.

Visul denota ca cineva isi va schimba in scurt timp deciziile care te includ si pe tine. Daca spargi un geam in vis s-ar putea ca in viata reala sa ai niste dezamagiri profunde din partea unor prieteni, nu este exclus ca in curand sa observi anumite comportamente ciudate la adresa ta si te vei hotara sa pui capat unor angajamente sau intelegeri.

A vedea in vis o vitrina in care nu se afla nimic simbolizeaza dorinta de a incheia o prietenie sau a face demersurile unor proiecte insa faptul ca o spargi reflecta ca in realitate vei renunta in ultimul moment la initiative ce privesc aceste aspecte. S-ar putea ca in ultima clipa sa iti schimbi parerile vis a vis de o persoana si sa nu o mai simpatizezi asa de mult ori sa afli niste amanunte compromitatoare in urma carora investitia sa nu mai para atat de atragatoare ca la inceput.

Daca visezi ca in vitrina se afla niste lucruri atunci se poate spune ca planurile tale din realitate sunt in legatura directa cu ceea ce vezi in vitrina. Poti sa vezi haine sau alte obiecte si atunci este un semn ca in viata reala iti propui sa ajungi la un anumit stadiu ori sa te ridici la un anumit statut prin munca sau talent.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi cioburi de sticlă

Faptul ca spargi vitrina semnifica faptul ca nu o sa mai dai curs ideilor tale referitoare la pozitia sociala datorita unor posibile tensiuni si discutii aprinse cu alte persoane.

geam spart

Visul in care spargi un geam este mult mai nuantat si simbolizeaza in unele situatii schimbarea viziunii de ansamblu asupra unui lucru sau asupra vietii in general. Geamul in vis simbolizeaza o deschidere spre lume sau sprea alta dimensiune a vietii, poate avea legatura cu circumstantele in care traiesti in momentul actual.

Daca visezi ca spargi un geam este posibil ca in realitate sa iti schimbi conditiile de viata in scurt timp.

Geamul inchis in vis reflecta faptul ca ceva iti obtureaza privirile si nu poti vedea clar niste aspecte sau le vezi putin distorsionat. Faptul ca spargi un geam in vis sugereaza faptul ca vei lua o hotarare sau vei fi fortat de imprejurari sa iti schimbi oarecum paradigma in care traiesti.

Este posibil ca in curand sa te hotarasti ca este nevoie de o schimbare majora in viata ta si sa iei masurile care se impun, probabil vei renunta la cunostinte, la relatii mai apropiate, iti vei schimba locul de activitate sau iti vei indrepta atentia asupra unor aspecte pe care pana acuma nici nu le-ai bagat in seama. Visul arata faptul ca esti dispus in mare masura sa renunti la multe lucruri pe care te bazai pana acuma foarte mult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.