Interpretare vis in care apare un fagure

0
2221
Interpretare vis in care apare un fagure

Interpretarea viselor in care apare un fagureAtunci cand visezi un fagure acesta este echivalentul unei vieti pline de iubire, mai ales daca visati un fagure plin cu miere. Pentru o intelegere mai buna a acestui vis trebuie sa consultati si simbolul cuvantului „albina”. Fagurele din vis mai inseamna si faptul ca in viata reala te poti bucura de dragoste, de bunastare.

Atunci cand visezi un fagure plin, visul prevesteste faptul ca familia ta va fi unita si va avea multa prosperitate, deoarece e harnica, iar acolo unde-s multi puterea creste. Un fagure cu albine in vis reprezinta si faptul ca poti afla in curand lucruri pe care doreai sa le afli de mult timp.

Un fagure cu albine prietenoase inseamna si faptul ca e posibil sa ai un succes mare in casa, sa te bucuri de lucruri bune si intelegere si sa ai parte de noroc iar daca visezi ca ai un fagure cu albine rele inseamna ca vei inregistra un regres social ori cateva necazuri in familie.

Citește și:  Interpretare vis in care apare intepatura

Pe de alta parte, atunci cand visezi un fagure plin se mai spune si ca vei afla un secret pe care de multa vreme voiai sa il stii. Fagurele din vis poate sa reprezinte si echivalentul nevoii de afectiune, al faptului ca doriti sa va aflati in centrul atentiei, macar pentru cateva momente pe zi, sau macar in randul celor care sunt mai apropiati. Totul se implesteste insa si cu multa sinceritate, cu multa afectiune pura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.