Interpretare vis in care apare un volan

0
1747
Interpretare vis in care apare un volan

Interpretarea viselor in care apare un volanAtunci cand visezi un volan inseamna ca vei avea parte de o mare veselie de la cineva drag, apropiat. Se mai spune ca volanul din vis prevesteste si faptul ca vei pleca la drum alaturi de oameni pe care nu ii cunosti insa te vei intelege foarte bine cu ei.

Din punct de vedere psihologic daca visezi un volan la o masina inseamna ca esti un om apt, te poti descurca in orice situatie, esti stapan pe tine, esti capabil sa iti faci singur drumul, sa iei decizii de unul singur, esti ambitios si plin de entuziasm, nimic nu te poate da inapoi, pentru ca la urma urmei „volanul este pa mainile tale”.

Visul in care apare un volan insa se mai interpreteaza si in functie de miscarile pe care le faci ele traducand astfel si directiile pe care le vei lua in viata reala.

Astfel putem spune ca daca ti sa blocat volanul in vis inseamna ca vei avea stagnari mai ales in relatiile cu semenii, nu mai reusesti sa comunici constant si nici eficient, o iei numai de drumuri rele, faci alegeri nepotrivite, te simti blocat din punct de vedere psihic si simti ca nu mai ai incotro sa mergi, esti debusolat.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o executie

volan

Volanul insa mai poate sa reprezinte si relatia ta cu cei din jur mai ales cu persoanele care aparent iti conduc viata, aici fiind vorba de seful de locul de munca, de parinti, de partenerul de viata etc.

Daca visezi ca ai o rochie cu volane jos inseamna ca esti un om lipsit de caracter, nu ai deloc imaginatie, te complaci in nimicuri, incerci sa iti creezi o reputatie mai buna insa totul este in zadar tocmai pentru ca esti fals si in scurta vreme cei din jur incep sa te citeasca, sa isi dea seama din ce esti facut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.