Interpretare vis in care apare o ograda

0
1305
Interpretare vis in care apare o ograda

Interpretarea viselor in care apare o ograda are mai multe variante. Aici ne putem raporta si la animalele pe care le visezi ca sunt in acea ograda. Pentru o interpretare cat mai buna puteti consulta si simbolul la fiecare cuvant in parte deci daca va apare un cocos sau un porc etc.

Daca visezi ca ai o ograda goala inseamna ca vei avea foarte multe neplaceri cauzate de orgoliul tau, trebuie sa ai grija sa nu iti alungi toti prietenii sau rudele oricat de mult ti-ar fi gresit ele. Trebuie sa inveti sa fii mai iertator.

Daca visezi ca ai multe pasari in ograda inseamna ca te vei chinui mult pana sa ajungi sa strangi bani sau sa ai un venit ori un stil de viata pe care ti-l doresti de multe vreme.

Daca visezi ca ai multi porci in ograda acestia iti vor aduce belsug insa din pacate va trebui sa muncesti numai la munca de jos, te vei chinui extrem de mult vei fi in subordinea multor oameni pana ce te vei realiza si tu putin.

Citește și:  Interpretare vis in care apare iubire

ograda

Daca visezi ca ai o ograda cu rate sau cu gaste multe insemna ca in viata ta exista multe persoane care te barfesc pe la spate sau ca ai multe cunostinte guralive care nu te lasa deloc in pace.

Atunci cand visezi ca ai o ograda plina cu flori inseamna ca vei avea parte de multe bucurii marunte pentru o buna perioada de timp.

Ograda mai este vazuta si asemeni vietii private a omului, asemeni unei curti interioare deci ea poate sa vizeze chiar viata amoroasa, legaturile cu persoane de sex opus, insa acest lucru il poate sugera numai restul simbolurilor care va apar in vis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.