Interpretare vis in care faci stand-up comedy si toata lumea rade la glumele tale

0
510
Interpretare vis in care faci stand-up comedy si toata lumea rade la glumele tale

Interpretarea viselor in care  faci stand-up comedy si toata lumea rade la glumele tale se refera in general la situatii de castig pentru tine, arata faptul ca lumea este invidioasa pe succesele tale in afaceri.

Daca visezi ca spui glume si lumea rade inseamna ca ai mari sanse de castig in unele intreprinderi sau activitati pe care le faci. Nu trebuie sa depui eforturi la fel de mari si sustinute ca si ceilalti pentru a castiga ceva bani sau alte foloase.

Visul arata ca in realitate ai harul de a induce lumea in eroare sau ai capacitatea sa o manipulezi dupa voie, ceea ce de multe ori iti aduce un castig de cauza pe care il folosesti in interes propriu.

Daca visezi ca spui spontan glume si lumea rade inseamna ca o sa reusesti multe in viitorul apropiat cu ajutorul vorbelor si al farmecului personal.

Dupa alte interpretari visul simbolizeaza neincrederea pe care o au alte persoane in tine, simbolizeaza faptul ca vorbele tale nu vor fi luate in serios, se vor face glume pe seama ta in anumite situatii si, in general, cine te va asculta o va face doar din politete.

faci stand-up comedy

S-ar putea ca in realitate o sa ai ocazia de a prezenta sau spune ceva in public sau intr-un cerc mai restrans si lumea sa te creada putin desprins(a) de realitate, este un semn ca ceea ce vei face in curand este pur si simplu o fantezie neacceptata de persoanele riguroase si carora le plac activitatile si faptele concrete si care au rezultate palpabile.

Citește și:  Interpretare vis în care toată lumea rade

Daca visezi ca spui glume si lumea rade este un semn ca in viata reala o sa te simti frustrat(a) in anumite situatii sau imprejurari in care nu o sa poti dovedi seriozitate in ceea ce faci sau ceea ce spui, cineva o sa te ia in deradere fapt ce iti va provoca o profunda mahnire si inhibare.

Totodata, a visa ca spui glume hilare la care lumea rade mai poate ilustra si o situatie in care dinadins o sa procedezi neserios deoarece nu o sa iti pese cu adevarat de rezultate, semnifica faptul ca esti blazat(a) si flegmatic(a) sau te-ai saturat de ceva anume insa datorita unei obligatii pe care o ai fata de cineva sau de ceva o sa fi nevoit(a) sa iti dai cu parerea.

Daca visezi asa ceva este un semn ca in realitate s-ar putea sa ai ocazia de a linisti pe cineva sau a detensiona o situatie. Se poate ca in curand sa iti vezi un prieten sau prietena mihnita foarte tare si o sa contribui cu ceva pentru a aduce putina veselie, se poate intampla sa asisti la o cearta sau la o discutie pe cale sa degenereze si o sa intervi cu niste subiecte pentru a abate atentia si a detensiona intreaga situatie.

In alte interpretari se spune ca asemenea vis in care faci pe altii sa rada ilustreaza de fapt o modalitate pe care o vei adopta in curand cu scopul de a-ti obisnui comportamentul cu anumite gesturi teatrale de care ai nevoie in anumite situatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.