Interpretare vis în care apare o libelulă

0
921

Din vremuri străvechi, libelula în vis este percepută ca o expresie a lipsei de valori, a lenei și a frivolității în viață. Pentru a afla interpretarea corectă, trebuie să știm cine a visat libelula, dacă este un bărbat sau o femeie, indiferent dacă libelula zboară liber sau este prinsă.

Vise în care apare o libelulă:

 • Dacă ai un vis urât cu o libelulă, sau chiar un coșmar cu această insectă, înseamnă că trebuie să fii mai atent pentru că poți avea necazuri lipsite de sens.
 • Dacă o femeie visează o libelulă înseamnă că are prieteni falși, pe care trebuie să-i evite. Acest vis arată că a venit timpul, pentru acea femeie, să-și schimbe prioritățile în alegerea prietenilor.
 • Un vis cu o libelulă, care zboară peste iaz, prezice că vei merge la un drum lung dar fără folos. Visul în care visezi o libelulă, care se așează pe brațul tău, arată că vei avea un proces.
 • Dacă libelula este văzută în vis de un adult, înseamnă că acesta își va schimba radical planurile de viitor. Visul în care un tânăr singur vede o libelulă reflectă că acesta nu este pregătit pentru o relație serioasă.
 • El își dorește o iubire romantică, dar nu vrea să se căsătorească, de aceea evită subiectul de a trăi împreună fericiți până la adânci bătrâneți.
 • Dacă o fată vede o libelulă în vis, asta semnifică decizia de a-și dezvălui sentimentele de dragoste și chiar dorința de a încerca o relație interzisă cu o altă persoană de același sex.
 • Visul în care un bărbat privește o libelulă prezice o întâlnire cu o tânără fermecătoare, plină de frivolitate, care l-a făcut să uite de probleme și datorii. Femeia care prinde o libelulă în vis prezice că va avea parte de invidie.
 • Ea trebuie să fie mai atentă la persoanele din jurul ei și să nu aibă încredere atât de ușor în ele.

În multe cărți de vise, se spune că libelula semnifică nevoia de schimbare, mesajul înțelepciunii, al comunicării și iluminării. Această lume este văzută ca fiind plină de spirite ale naturii. Dacă visezi cum o libelulă vine la tine, este posibil să fi uitat ceva, sau arată că trebuie să-ți faci timp pentru a trece peste iluziile care îți împiedică acțiunile.

Citește și:  Interpretare vis în care cineva este ștrangulat ori sufocat

Libelula în vis semnifică și faptul că acea persoană trebuie să-și găsească puterea pentru a scăpa de calitățile negative ale caracterului ei și de a-și modela trăsăturile de personalitate, care sunt cheia succesului în viață.

Alte vise cu libelulă:

 • Dacă visezi o libelulă cum zboară pe o pajiște verde, înseamnă că în realitate nu depui efort suficient pentru a-ți îndeplini planurile.
 • Acest vis poate arăta și lenea, sau o persoană care nu face nimic să-și schimbe viața în bine. Un atac de libelule în vis, prezice dușmani, persoane cunoscute care te urăsc. Visul cu o libelulă în mâncare este semn că trebuie să ai grijă de sănătatea ta.
 • Dacă visezi că o libelulă ți-a intrat în casă, înseamnă că vei avea în curând oaspeți neașteptați. Mușcătura de libelulă în vis simbolizează greutăți financiare. Pentru a le evita trebuie să-ți planifici cu atenție cheltuielile și să nu fii risipitor.
 • Dacă prinzi o libelulă în vis înseamnă că vei cunoaște o persoană care te va ajuta să te concentrezi mai mult asupra vieții tale.
 • Dacă omori o libelulă în vis, vei cumpăra lucruri inutile și vei regreta. Insectele moarte sunt un simbol al certurilor și neînțelegerilor.
 • Visul în care ții o libelulă într-o cutie prezice necesitatea de a afla secretul inamicului. Trebuie să folosești informațiile primite corect, pentru a pune capăt ostilității și pentru a nu-ți compromite relațiile.

Visul cu o libelulă poate avea și o semnificație bună, prezice vești bune și fericire. O libelulă și o furnică în vis, semnifică muncă grea, dar și putere și bogăție.

Deși visele cu libelulă pot fi interpretate în multe moduri, ele au un fir comun – necesitatea introspecției și analizei personale. Dacă ai avut un astfel de vis, ia-l ca pe un semnal că este momentul să te uiți mai atent la propria viață, la oamenii cu care te înconjori și la deciziile pe care le iei.

În multe culturi, libelula este un simbol al transformării și adaptabilității, calități esențiale în această lume în continuă schimbare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.