Interpretare vis in care arati ca un culturist si pe urma te vezi gras si cu muschii lasati

0
1244
Interpretare vis in care arati ca un culturist si pe urma te vezi gras si cu muschii lasati

Interpretarea viselor in care arati ca un culturist si pe urma te vezi gras si cu muschii lasati reflecta in buna parte niste viitoare conflicte cu dusmani sau situatii de impunere in fata altora fara succes.

Daca visezi asa ceva este un semn ca vor urma niste dispute cu persoane destul de puternice dar in prima faza vei reusi sa te impui. Problema pe care visul o arata este ceea ce urmeaza dupa succes deoarece se pare ca in viata reala desi vei izbandi in prima faza urmeaza o decadere brusca, o pierdere de bani sau o infrangere pe care o vei suferi in fata dusmanilor.

Daca te visezi musculos iar apoi ti se lasa muschii este un semn ca vei avea evenimente in curand, evenimente schimbatoare care te vor ridica la inaltime si te vor cobori apoi in cel mai modest loc cu putinta.

Visul acesta poate simboliza faptul ca nu ti-ai ales bine adversarul in viata reala, iti vei pune mintea cu cineva care in final te va infrange si te va umple de rusine.

In cazul in care visezi ca esti gras si cu muschii lasati dupa o perioada de tonus in care esti plin de muschi atunci s-ar putea ca in viata reala sa ajungi la un compromis cu persoane care iti sunt potrivnice.

fost culturist

Se poate ca in viata reala sa ai niste divergente majore cu cineva si sa fi pe cale sa pierzi lamentabil insa spiritul tau intreprinzator va da dovada de iscusime si va intoarce un posibil esec intr-o victorie relativa.

Citește și:  Interpretare vis în care apare culoarea albastru

Visul poate simboliza un compromis in care cineva iti indupleca vointa si regulile rigide oferindu-ti ceva la schimb, s-ar putea sa te induplece cineva dandu-ti bani sau alte foloase materiale, poate ti se va propune astfel o pozitie mai buna.

Visul privit din aceasta perspectiva are o logica mult mai buna si clara, descrie de fapt niste imprejurari prin care este foarte posibil sa treci intr-un viitor apropiat. Nu ar fi mare mirare sa renunti la certuri inutile cu o persoana in schimbul unor lucruri mai pozitive, e ca si cum ti-ai calca pe inima cu un scop dublu, pe de o parte nu iti mai irosesti energiile certandu-te inutil iar pe de alta parte ai si niste beneficii.

Visul arata insa si faptul ca vei pierde in plan moral, din moment ce accepti un compromis este de inteles ca onoarea ta nu va mai sta la fel de dreapta ca si inainte.

Visul in care ti se lasa muschii si esti gras arata si delasare din pricina unei bunastari temporare, nu este exclus sa prinzi o perioada buna in care sa nu iti mai pese de nimic altceva decat de castigurile pe care le ai dand astfel la o parte spiritualitatea.

Daca in vis apari ca un culturist in plina forma denota o imagine foarte buna pe care o ai despre tine precum si pareri si aprecieri pozitive la adresa ta si a reusitelor tale personale. Faptul ca te ingrasi si decazi fizic mai poate simboliza o stricare brusca a imaginii publice pe care o ai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.