Interpretare vis in care imprumuti pe cineva si nu mai primesti banii

0
1926
Interpretare vis in care imprumuti pe cineva si nu mai primesti banii

Interpretarea viselor in care imprumuti pe cineva si nu mai primesti banii se refera la actiuni personale sau impreuna cu cineva, intreprinderi cu scop de castig sau cu alte foloase indirecte care nu intotdeauna vor avea sorti de izbanda sau finalizari reusite.

Daca visezi ca imprumuti cuiva bani semnifica faptul ca iti pui mare incredere in cineva, se poate ca astepti sa te sustina intr-o actiune viitoare, probabil incerci sa iti faci cunostinte sus puse.

Visul arata increderea pe care o investesti intr-o persoana sau intr-un lucru, denota preocupari pentru actiuni profitabile intr-un sens sau altul.

Daca visezi ca dai bani cu imprumut si nu ii mai primesti inapoi semnifica o oarecare dezamagire in plan financiar sau la locul de munca prin faptul ca nu o sa te avanseze pe postul dorit de tine sau din cauza faptului ca nu ti se recunoaste contributia la un proiect anume.

Daca visezi ca nu iti mai primesti inapoi banii dati cu imprumut poate simboliza si griji pe care ti le faci in privinta relatiei cu partenerul(a), o sa faci tot posibilul pentru a tine o anumita relatie in termeni rezonabili, o sa incerci sa rezolvi toate neajunsurile pe care le ai in afacerile personale si s-ar putea sa nu iti iasa exact asa cum planuiesti.

Visul reflecta o activitate din partea ta pentru a mentine o stare de echilibru intr-o relatie de afaceri cu un partener care s-ar putea sa iti tradeze increderea la un moment dat.

iei bani imprumut

Visul ilustreaza posibilitati de a castiga in diverse ipostaze, reprezinta sanse sau ocazii foarte pozitive insa in acelasi timp sunt umbrite de neintelegeri si relatii instabile.

Citește și:  Interpretare vis in care gasesti bani sau bijuterii

Visul prevesteste ca vei avea castig de cauza dar trebuie sa dovedesti mare precautie la persoanele cu care esti sau vei fi in contact, arata imprejurari favorabile dar si piedici si mici rautati din partea unora.

Este foarte bine daca in perioada urmatoare o sa iti iei masuri de precautie in ceea ce priveste anumite investitii pe termen mai lung sau sa dai dovada de mai multa grija la felul in care iti alegi colaboratorii.

Daca visezi ca nu iti mai primesti inapoi banii pe care i-ai imprumutat unui prieten s-ar putea ca in viata reala sa reusesti sa te impaci cu cineva apropiat cu care ai avut mari divergente, v-ati certat pe diferite motive in trecut insa o sa te impaci cu acea persoana.

La fel se poate afirma si in cazul in care visezi ca nu iti mai primesti banii imprumutati unui parinte sau unei rude.

Aceeasi scena semnifica aproximativ aceleasi situatii si in cazul in care visezi un coleg sau un partener de afaceri.

Dintr-o alta perspectiva visul poate sa ilustreze si faptul ca o sa incerci sa te transformi ca si personalitate vrand sa dovedesti in relatiile cu ceilalti ca esti o persoana mult mai capabila din anumite puncte de vedere.

Astfel, s-ar putea ca in realitate sa faci tot posibilul sa pari mult mai protectiv(a) sau mai corect(a), depinde de ce trasaturi dominante au persoanele pe care le imprumuti in vis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.