Interpretare vis în care apare o excursie

3
5612
Interpretare vis in care apare o excursie

Atunci când vă visați o excursie înseamnă de fapt că veți avea nevoie de schimbări în viață, trebuie să mai cunoașteți și alte zone, deoarece vă simțiți suprasolicitat, trebuie să aveți timp și pentru voi, să vă și distrați, să vă relaxați.

O excursie în vis poate reprezenta un drum spiritual sau o căutare a sinelui. Poate simboliza, de asemenea, nevoia de aventură, explorare și evadare din rutina zilnică. Interpretarea acestui vis poate varia în funcție de contextul în care apare excursia și de detaliile specifice visului. Dacă visezi la o călătorie, semnificația poate fi chiar mai profundă, legându-se de dezvoltarea personală și de etapele vieții.

Detaliile din vis, cum ar fi locația excursiei, persoanele cu care călătorești sau modul în care te simți în timpul excursiei, pot oferi indicii suplimentare despre înțelesul visului. Excursia poate fi văzută ca o metaforă a drumului pe care îl urmezi în viață.

excursie

O excursie cu barca în vis înseamnă că veți primi o vizită neașteptată din partea unor persoane a căror prezență vă va face plăcere, iar o excursie cu bicicleta înseamnă că veți face multe cheltuieli fără fundament, numai de dragul distracției, de a trăi fără constrângeri.

Citește și:  Interpretare vis în care apare o corabie

O excursie la mare reprezintă un venit neașteptat, iar una la munte înseamnă că în realitate veți avea parte de o călătorie apropiată.

Pe de altă parte, atunci când visați că sunteți într-o excursie, se poate spune și că vă simțiți mult prea dedicați celor din jur, e posibil să nu aveți parte de atenție, motiv pentru care veți porni în a vă face un drum în viață pe propriile puteri. Nu trebuie însă să vă așteptați la prea multe realizări, deoarece singur nu reușiți decât să vă chinuiți să obțineți ceva minuscul.

Se spune că cele mai favorabile excursii din vis sunt cele pe care le faci la țară, într-un mediu rural sau la mare, ele aducând în viața reală o serie de câștiguri de proporții, iar dacă visezi că faci o excursie lungă cu trenul înseamnă că în realitate vei avea parte de mai mult decât ți-ai imaginat vreodată, planurile toate încep să dea roade, dorințele tale încep să devină realitate și desigur, norocul nu te va părăsi nici o clipă.

3 COMENTARII

  1. buna ziua,
    apreciez f mult articolele dreamgeek, dar in acesta am obs o eroare grava si doresc sa v-o aduc la cunostina. Fraza ” Nu trebuie insa sa va astepti la prea multe realizari deoarece singur nu reusesti decat sa te chinui sa obtii ceva minuscul.” din primul paragraf nu numai ca nu are aplicare in realitate, atat in istorie cat si in prezent, dar are si potential distrugator, de a crea situatii negative si de neincredere in sine.
    Va rog luati in considerare serioasa cele expuse, si daca o sa concluzionati la fel, eliminati va rog aceasta fraza.
    multumesc.

  2. Eu Am avut un vis in care eram cu varul meu, cu sotia lui si fetita sa si ne duceam cu masina in excursie si de doua ori aveam de ales cate un drum se faceau tot cate 3 drumuri si pe cele ce am mers am ajuns la un capat de drum si ploua putin .mentionez ca soseaua era ft curata si frumoasa si larga si unde s a incheat brusc era numai camp si o caasa cu o femeie cam la 50 de ani si varamea a furat o floare si am plecat pe jos intr-un orasel ceva in genul sighisoarei

  3. Excursie la mare, la tara. Dar ce inseamna cand te trezesti europeean fiind in Arabia? Intr-un grup de femei de cca 3035 de ani, unde te uiti la familia printului, la femeile lor cu par lung si bogat pan`la glezne cu care simpatizezi ca femeie, insa invitata ajungi in alta casa de arab unde iar sunt multe femei cu care vb nus cum, insa arabul nu te sufera, sau unul dintre fii arabului si te simti sa pleci, dar iti dispar sandalele si pleci cu altele tot cu platforma insa mai inalte si mergi pe macadamul in panta pe toace si apoi se iau 4 vlajgani de tine, ceri ajutorul politiei, ajungi sa gasesti chiar acolo un oficiu de politie unde la etaj e o ferestra cu lumina aprinsa si intri, dar ciudat e ca se vb romaneste, actele de identitate brusc sunt expirate si parca inca la plecarea din tara ar fi fost si se mira politistul ca am putut iesi din tara cu ele expirate, am raspuns ca era o sotie de politist in grup si nu ne-au mai verificat actele vamesul. Apoi imi ofera o camera de hotel lao suma exorbitanta ce nu o detineam, ii explic ca eram cazate intr-un hotel si-i dau numele, el constata ca e de mana a 6-a, imi da sa manc un ardei rosu copt cu frunze de telina si scos afara cotorul cu seminte tinut intr-o tava cu apa, am rontait ardeiul si din frunze, era o atmosfera f. placuta, calda familiala, iradia fericirea. Am uitat o parte, era zi si faceam cumparaturi agro-alimentare, eu aveam o branza de vaca in punga nylon ce se pierdu in casa imensa a arabului ce nu ma inghitea, am luat-o, dar se pierdu pe undeva

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.