Interpretare vis in care apare o excursie

2
193
Excursie cu masina, Foto: mademan.com

Interpretarea viselor in care apare o excursieAtunci cand visati o excursie inseamna de fapt ca veti avea nevoie de schimbari in viata, trebuie sa mai cunoasteti si alte zone, deoarece va simtiti suprasolicitat, trebuie sa aveti timp si pentru voi, sa va si distrati, sa va relaxati. O excursie cu barca in vis inseamna ca veti primi o vizita neasteptata din partea unor persoane a caror prezenta va face placere iar o excursie cu bicicleta inseamna ca veti face multe cheltuieli fara fundamente, numai de dragul distractiei, de a trai fara constrangeri. O excursie la mare reprezinta un venit neasteptat iar una la munte inseamna ca in realitate veti avea parte de o calatorie apropiata.

Excursie cu masina, Foto: mademan.com
Excursie cu masina, Foto: mademan.com

Pe de alta parte atunci cand visati ca sunteti intr-o excursie se poate spune si ca va simtiti mult prea dedicat celor din jur, e posibil sa nu aveti parte de atentie, motiv pentru care veti porni in a va face un drum in viata pe propriile puteri. Nu trebuie insa sa va astepti la prea multe realizari deoarece singur nu reusesti decat sa te chinui sa obtii ceva minuscul.

Se spune ca cele mai favorabile excursii din vis sunt cele pe care le faci la tara, intr-un mediu rural sau la mare, ele aducand in viata reala o serie de castiguri de proportii, iar daca visezi ca faci o excursie lunga cu trenul inseamna ca in realitate vei avea parte de mai mult decat ti-ai imaginat vreodata, planurile toate incep sa dea roade, dorintele tale incep sa devina realitate si desigur, norocul nu te va parasi nici o clipa.

2 COMENTARII

  1. buna ziua,
    apreciez f mult articolele dreamgeek, dar in acesta am obs o eroare grava si doresc sa v-o aduc la cunostina. Fraza ” Nu trebuie insa sa va astepti la prea multe realizari deoarece singur nu reusesti decat sa te chinui sa obtii ceva minuscul.” din primul paragraf nu numai ca nu are aplicare in realitate, atat in istorie cat si in prezent, dar are si potential distrugator, de a crea situatii negative si de neincredere in sine.
    Va rog luati in considerare serioasa cele expuse, si daca o sa concluzionati la fel, eliminati va rog aceasta fraza.
    multumesc.

  2. Eu Am avut un vis in care eram cu varul meu, cu sotia lui si fetita sa si ne duceam cu masina in excursie si de doua ori aveam de ales cate un drum se faceau tot cate 3 drumuri si pe cele ce am mers am ajuns la un capat de drum si ploua putin .mentionez ca soseaua era ft curata si frumoasa si larga si unde s a incheat brusc era numai camp si o caasa cu o femeie cam la 50 de ani si varamea a furat o floare si am plecat pe jos intr-un orasel ceva in genul sighisoarei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here