Interpretare vis in care apare un clei

0
2005
Interpretare vis in care apare un clei

Interpretarea viselor in care apare un clei. Atunci cand visezi clei inseamna ca vei avea parte de multa dragoste si de devotament iar daca visezi ca tu esti cel care lucreaza cu el inseamna ca vei avea o perioada plina de relaxare, reusesti sa scapi de rutina de zi cu zi ori ca planurile pe care ti le faci in materie de munca, vor avea doar o semnificatie temporara.

Daca in vis iti apare clei lipit de haine ori de maini inseamna ca te vei indragosti foarte tare de cineva, ori ca o persoana pur si simplu iti va cadea cu tronc, vei simpatiza mult pe cineva anume. Totodata cand visezi ca versi clei pe tine, acest lucru prevesteste faptul ca poti pierde pe cineva ori ceva, poate ca vei fi furat.

Cleiul din vis sugereaza adesea iubire, un spirit devotat, iar daca visezi ca folosesti clei pentru ceva anume inseamna ca toate planurile pe care ti le-ai facut pana acum in viata mai ales cele legate de locul de munca iti vor fi valabile doar pentru o scurta perioada de timp, ele nu vor dura toata viata, te vei schimba foarte mult cu timpul.

In cazul in care visezi ca versi clei pe tine inseamna ca cineva va fura din bunurile tale iar daca visezi ca ai mult clei pe maini inseamna si ca iei in seama numai lucruri fara sens, care nu iti aduc nici un serviciu, nu te fericesc cu nimic.

Citește și:  Interpretare vis in care apare prosop

clei

Cleiul mai simbolizeaza si faptul ca esti dependent din punct de vedere sentimental de o femeie din viata ta, e posibil sa fie vorba de mama ta, e posibil sa fie virba despre iubita sau sotia ori despre fiica ta.

Pe de alta parte atunci cand visezi ca ai clei pe maini inseamna si ca ai multe responsabilitati si multe sarcini, carora le faci fata cu greu, poate ca nu te descurci deloc, ceea ce arata ca trebuie sa fii mai detasat.

Atunci cand visezi clei, acesta mai arata si faptul ca esti o persoana care se implica destul de mult, esti fidela in relatii, iti oferi angajamentul in tot, legi numai relatii de durata, nu te complici cu mici aventuri, inchei contracte hotarate, iar tot ceea ce initiezi este o dovada pura de maturitate, de responsabilitate.

Cleiul din vis mai poate inseamna si cealalta parte a ecuatiei si anume faptul ca simti ca cineva te sufoca, nu-ti da pace, ai senzatia ca nu mai poti iesi dintr-o relatie, ceea ce nu iti convine, simti ca esti tinut in lant iar aceasta situatie scapata de sub control nu-ti va face deloc bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.