Interpretare vis in care preotul te cearta

0
1191
Vorbind cu preotul, Foto: lifehacker.com

Interpretarea viselor in care preotul te cearta se refera la situatii in care esti nehotarat(a) in privinta unor actiuni pe care trebuie sa le faci sau mai poate sa fie vorba si de conflicte interioare.

Daca visezi ca un preot te cearta atunci trebuie sa ai mare atentie in zilele urmatoare la situatiile in care cineva te-ar putea umili, visul denota faptul ca ai putea avea scapari nepermise fata de cineva si sa suferi repercusiunile dupa aceea.

Vorbind cu preotul, Foto: lifehacker.com
Vorbind cu preotul, Foto: lifehacker.com

Daca visezi ca te cearta un preot atunci este nevoie de mai multa atentie la reperele tale morale si la scara valorica la care te raportezi, nu neaparat prezinta un aspect negativ, mai degraba este un vis care incearca sa te anunte ca este posibil sa calci stramb.

In alte interpretari se spune ca asemenea vis este de bine, anunta bucurie si noroc, s-ar putea ca in scurt timp sa castigi ceva de pe urma unei discutii, este posibil sa primesti o invitatie din partea cuiva intr-un moment neasteptat care te va lua cumva prin surprindere insa nu trebuie sa iti faci probleme deoarece totul este spre bine.

Daca in realitate nu esti o persoana credincioasa si visezi ca te cearta preotul atunci este un semn de necazuri, s-ar putea ca in curand sa iti dea gres vreo initiativa personala in legatura cu banii sau cu orice altceva ce are legatura cu profesia sau munca ta.

Daca in vis preotul este slab si te cearta atunci s-ar putea ca in viitor sa dai dovada de slabiciune intr-o situatie ce necesita multa tarie si convingeri puternice.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un preot care se roaga in biserica

In cazul in care visezi ca te cearta un preot gras atunci in scurt timp o sa ai probleme din pricina lacomiei tale, o sa pretinzi mai mult decat meriti, o sa vrei sa te impui intr-o imprejurare mai mult decat o sa fie nevoie.

Visul in care te cearta un preot mai poate sa aiba legatura si cu nevoia de a avea o protectie exagerata, sau mai bine spus o sa te simti lipsit(a) de sanse intr-o situatie anume si o sa ceri ajutorul cuiva pentru a te sustine sau a-ti sustine cauza in locul tau. O asemenea situatie poate sa apara mai ales in cazul in care nu esti destul de pregatit(a) pentru un examen sau pentru o anumita munca prea complexa pentru experienta si indemanarea ta. In acest caz nu este exclus sa ceri ajutorul cuiva care sa faca macar o parte din munca ce iti revine tie.

Daca visezi ca te cearta un preot mic de statura atunci in realitate s-ar putea ca din cauza unor complexe de inferioritate sa nu poti sa te manifesti natural, s-ar putea sa dai gres in curand tocmai din cauza faptului ca te simti prea neimportant(a) si nepotrivit pentru o sarcina sau pentru o relatie cu cineva.

Daca visezi ca te cearta un preot inalt de statura atunci visul este un semn ca in viata reala o sa ai probleme din cauza ca esti cu nasul pe sus, o sa fie nevoie sa iti dramuiesti putin mandria in zilele urmatoare altfel exista riscul sa indepartezi anumite persoane din preajma ta.

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.