Interpretare vis in care apar carti de joc

0
14287
Interpretare vis in care apar carti de joc

Interpretarea viselor in care apar carti de joc. Atunci cand visezi carti de joc inseamna ca poti avea parte de bogatie si de multi copii, intr-o casnicie fericita. Chiar daca acest vis nu se arata prea mult femeilor sau fetelor, de regula daca ele viseaza ca joaca carti singure inseamna ca vor avea parte de cearta, de dispute. Insa cartile de joc prevestesc adesea faptul ca ai toate sansele sa iti implinesti visele si ca toate fanteziile vor deveni realitate.

In cazul in care visezi ca ai multe castiguri in urma unui joc de carti inseamna ca vei reusi sa ai parte exact de opusul acestui vis si anume vei pierde multe in viata iar daca visezi ca pierzi la jocuri cu carti inseamna ca vei avea o casnicie frumoasa si toate iti vor merge bine.

Cand visezi ca te joci cu cartile si asta te bucura inseamna ca vei avea o familie fericita, viata ta va fi plina de armonie si de pace, iar daca un joc de carti nu-ti convine in vis inseamna ca vei avea multe dispute cu cei din jurul tau.

Daca visezi carti de joc de romb inseamna ca vei reusi sa castigi linistea mult dorita, toate ti se vor implii iar daca visezi ca te joci cu carti de rosu inseamna ca vei intalni multe persoane cu care vei avea relatii de scurta durata insa foarte pasionale.

Cartile de trefla din vis reprezinta bunastare la locul de munca iar cele de pica inseamna ca cineva te minte, te tradeaza, e posibil sa te si imbolnavesti.

carti de joc

Cand visezi ca joci in carti inseamna ca e posibil sa ai foarte mari probleme cu banii si sa fii doborat in cele in urma de oamenii care iti vor raul. Daca visezi ca ghicesti cuiva in carti sau cineva iti ghiceste tie inseamna ca vei intra in posesia unor informatii foarte valoroase, a unor secrete care iti pericliteaza existenta si ar fi fost mult mai bine daca nu le stiai.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un tapet

De cele mai multe ori cartile de joc din vis reprezinta faptul ca te vei imbogati, vei avea o familie numeroasa, dar atunci cand visezi ca joci singur carti inseamna ca te vei certa cu cei dragi.

In traditia romaneasca visul in care apar carti de joc, este de regula unul bun, mai ales daca apare in visele femeilor, aducand totodata si multa liniste in familie, chiar daca acestea apar foarte rar. Traditia occidentala insa, are cu totul alte interpretari, fiind exact opusul interpretarilor romanesti.

De regula, cartile de joc reprezinta adesea ceva ce tine de magie, de divinatoriu, avand si o semnificatie ludica. Atunci cand apar in visele oamenilor care sunt foarte dedicati vietii religioase, cartile de joc reprezinta exact purtarea celui in cauza, cat si faptul ca a luat-o pe cai total gresite, fiind momentul sa revina la drumul cel bun.

Astfel, mai ales cand oamenii bisericii viseaza jocuri de carti inseamna ca simt nevoia sa socializeze, sa se distreze, sa intre in viata mondena, sa isi faca foarte multe cunostinte. Atunci cand visezi carti de tarot inseamna ca te simti sfarsit, simti nevoia sa ai o persoana in viata ta care sa te indrume, sa te ghideze in deciziile pe care trebuie sa le iei, sa iti dea sfaturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.