Interpretare vis in care apare rac

0
6480
Interpretare vis in care apare rac

Interpretarea viselor in care apare rac. Atunci cand visezi un rac inseamna ca ai amici foarte sireti, care vor sa te faca sa suferi, din cauza lor nimic nu iti va merge bine, daca visezi ca ai un rac inseamna ca e posibil sa te separi de unii amici sau de persoana iubita, daca visezi un rac gatit inseamna ca vei avea deziluzii in viata amoroasa, daca visezi ca ai un rac in farfurie inseamna ca vrei sa ai parte de dragostea cuiva anume, daca visezi ca pui raci la fiert si sunt vii, inca merg, inseamna ca nu vei reusi sa iti duci la bun final planurile, un rac foarte mare in vis inseamna ca ca nu esti in stare sa iei decizii bune, un rac pe care visezi ca il mananci singur ori cu alte persoane inseamna ca esti vorbit de bine, ai multa fericire, bucurii, impliniri, un rac care merge inainte in visul tau inseamna ca vei afla o veste buna iar daca visezi ca merge inapoi inseamna ca nu esti hotarat, iubirea ta nu este oferita asa cum trebuie, esti indecis in ceea ce vrei sa faci, nu prea stii pe ce drum sa o apuci, toate iti vor merge prost.

Un rac mort in visul tau reprezinta cearta cu persoana iubita iar un rac care te musca in vis inseamna ca o persoana iti vrea raul, un rac negru inseamna ca vei avea greutati la locul de munca.

Citește și:  Interpretare vis in care apare mare

Atunci cand visezi ca un rac sta pe malul unei ape, pentru barbati inseamna ca vor avea parte de o prietena, logodnica foarte atragatoare. Daca visezi un rac care sta pe masa ta inseamna ca vei avea mult succes iar daca il visezi ca il prinzi inseamna ca vei avea o casnicie plina de succes.

rac

Daca visezi ca prinzi un rac in apa inseamna ca esti un om pesimist, nu ai nici un plan maret si cei din jur nu te vor in preajma lor. Daca visezi raci rosii inseamna despartire de persoana iubita iar daca visezi raci vii inseamna ca veia vea clipe frumoase in curand.

Daca visezi pur si simplu un rac inseamna ca o persoana draga poate sa aiba probleme la locul de munca sau in viata personala. Racul de cele mai multe ori prevesteste faptul ca dai mereu inapoi, nu iti place sa mergi inainte, in momentul in care iei o decizie nu o duci pana la capat, esti las, misel, ti-e frica sa iti asumi raspunderi, dai vbiri cu fugitii de cele mai multe ori.

Se mai poate vorbi tot aici despre faptul ca cei care viseaza adesea raci merg inainte, au succes numai avand mereu amintirile in suflet, hranindu-se din trecut, mai ales pentru ca ei practic progreseaza de-andoaselea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.