Interpretare vis in care cazi cand te apleci peste fereastra

0
905
Interpretare vis in care cazi cand te apleci peste fereastra

Interpretarea viselor in care cazi cand te apleci peste fereastra reflecta in general tentativa de a avea o noua abordare in viata, arata faptul ca vrei sa te apuci de un lucru nou, sa incepi ceva nou in viata ta insa exista pericolul sa te prabusesti chiar de la inceput.

Visul in care deschizi fereastra si te apleci peste ea apoi cazi poate semnifica in realitate o neintelegere inca de la inceputul unei afaceri ori de la inceputul unei actiuni. Exista sansa sa nu iei in seama anumite pericole ce te pasc inca de la inceputul unei noi activitati.

Se poate sa te lasi furat de peisaj sau de actiune si sa nu bagi de seama ca sunt anumite aspecte ce iti pot ruina toate intreprinderile.

Faptul ca pici peste geam reflecta multa neatentie intr-o activitate noua, se poate ca in scurt timp sa te angajezi la un nou proiect sau sa primesti o noua sarcina la serviciu si sa gafezi inca de la inceput.

O fereastra deschisa in vis poate simboliza sanse extraordinare si oportunitati pe care insa le poti rata dintr-o simpla neatentie sau dintr-o prostie.

Fereastra deschisa in vis semnifica noi inceputuri, sau la fel de bine un nou mod de a gandi, o noua conceptie sau o noua viziune despre ceva anume.

cazi de la fereastra

Faptul ca in vis cazi de la fereastra sugereaza faptul ca in realitate o a te increzi prea mult in modul tau de a gandi si o sa gresesti.

La fel de bine visul este un semn ca in realitate viziunea ta referitoare la o situatie anume sau la o stare de lucruri este destul de ambigua, ai face bine sa te interesezi mai bine de cum stau treburile inainte sa treci la actiune.

Citește și:  Interpretare vis in care moare copilul tau

Totodata asemenea vis reflecta prabusirea unui sistem de credinte, semnifica inacuratetea unor analize personale sau poate sa insemne faptul ca in realitate o sa crezi cu naivitate in ceea ce spun altii.

In aceasta circumstanta este posibil ca in curand sa esuezi intr-o actiune personala sau sa iti ratezi un plan din cauza ca te-ai increzut prea mult in cineva anume.

Daca visezi ca pici de la fereastra inseamna ca in scurt timp te va cuprinde un sentiment de dezolare, de dezgust sau de disperare. Este posibil ca in scurt timp sa iti dai seama de faptul ca ai crezut in himere, o sa incerci cu disperare sa te regasesti pe tine insuti.

S-ar putea sa suferi o dezamagire mare in dragoste si sa incerci sa iti cauti un punct de sprijin in interiorul tau, ceva fundamental de la care sa repornesti in viata, iti vei cauta un echilibru interior.

Visul in care cazi de la o fereastra peste care te apleci sa vezi mai bine ce se petrece afara poate semnifica in unele situatii si o curiozitate extrema si aducatoare de ghinion, exista sansa ca din cauza unei pofte de a stii prea multe sa te pui intr-o postura destul de incomoda sau chiar periculoasa. In acest caz visul te anunta ca exista riscul sa te sifonezi daca iti bagi nasul prea mult in treburile altcuiva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.