Interpretare vis in care umbli pe un camp plin cu musuroaie

0
424
Interpretare vis in care umbli pe un camp plin cu musuroaie

Interpretarea visului in care umbli pe un camp plin cu musuroaie ilustreaza activitatea plina de impliniri, o sanatate buna si orizonturi prielnice. Nu este nevoie sa te ingrijorezi daca te vezi plimbandu-te pe un camp mai ales daca este plin de verdeata si flori.

Simbolizeaza in primul rand succesurile, belsugul din casa si sanatatea trainica. Valentele sunt cat se poate de pozitive si simbolizeaza puterea, vitalitatea in adevaratul sens al cuvantului. In momentul in care iti apar si musuroaie in calea ta se nuanteaza putin intregul peisaj si intreaga tematica a visului, musuroaiele de furnici ori de cartite reprezentand ele insele simboluri aparte ce necesita o interpretatre corelata la intregul ansamblu.

Daca iti apare in calea ta un musuroi de cartita prevesteste probleme cu sanatatea si ar fi indicat sa iti ponderezi alimentatia deoarece inseamna ca incepe deja sa iti afecteze organismul. Musuroiul de cartita reprezinta posibile boli din cauza abuzurilor alimentare si alte afectiuni pe care le-ai putea avea cu sanatatea.

Musuroaie de furnici daca iti apar in drumul tau pe camp sunt un semnal referitor la agonisirile tale, la munca si sporul in munca. Daca reusesti sa le eviti este un semn bun, toate iti vor merge bine, daca insa te impiedici intr-unul ar fi indicat sa vezi daca nu cumva ai ceva neintelegeri la serviciu care ar putea sa iti afecteze veniturile.

musuroi pe camp

Daca le vezi de la distanta e un semn bun ce poate fi interpretat ca fiind belsug obtinut din munca cinstita, apreciere din partea celor din jurul tau, cinste la locul de munca. Important este sa nu calci peste el caci atunci s-ar putea sa aiba loc barfe si contradictii cu colegii sau sefii. Daca este innorat afara si nu se vede soarele este un aspect de umbra asupra tuturor simbolurilor, inseamna vremuri neprielnice pentru afacerile tale si in aceasta situatie trebuie sa depui eforturi mult mai mari pentru a-ti pastra statutul ori pozitia intr-o firma.

Citește și:  Interpretare vis în care apare kaizer

De asemenea presupune o ingreunare a tuturor aspectelor de care am pomenit mai sus, inclusiv veniturile si relatiile. Daca vei vedea furnici iesind din musuroi este un semnal pentru a te pune serios pe treaba in ceea ce ai de gand sa realizezi, este un indemn de a parasi starea de lentoare in care te afli si sa pui umarul la treaba.

Totodata, daca este acoperit cu iarba campul si toata atmosfera este de calm atunci este posibil sa primesti o invitatie din partea cuiva. Daca vezi o cartita iesind din musuroi semnifica o intrevedere placuta cu cineva, de regula un vechi prieten sau o prietena. In alta ordine de idei, musuroiul simbolizeaza comunitatea, de regula comunitatea in forma ei cea mai arhaica, precum satul, si face o trimitere la originea fiecaruia.

Simbolizeaza simplitatea si realizarea prin munca in comun, de aceea de multe ori, pentru cei care viseaza asa ceva pe un camp, ar putea sa reprezinte o chemare la cumpatare, la originalitate, la o forma anterioara mult mai realista si in armonie cu natura si universul. In aceasta situatie este bine sa vezi daca nu cumva ceea ce cauti in viata si nu reusesti sa gasesti s-ar putea sa fie exact acolo unde te gandesti cel mai putin, in locuri simple si lipsite de stralucire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.