Interpretare vis in care apare o geanta

0
37382
Interpretare vis in care apare o geanta

Interpretarea viselor in care apare o geanta. Atunci cand visezi o geanta inseamna ca urmeaza sa pleci undeva, poate intr-o plimbare putin mai lunga prin oras sau daca este vorba despre o geanta de voiaj inseamna ca e posibil sa fii nevoit sa pleci peste granite in interes de serviciu, ori sa ai parte de o calatorie mai lunga alaturi de cunostinte dragi.

O geanta de femeie poate sa arate faptul ca esti o persoana mobila, te adaptezi foarte repede la mediul inconjurator, nu ai dificultate in a-ti face prieteni, reusesti sa te pliezi dupa tot ceea ce te inconjoara, faci fata modificarilor bruste chiar daca te iau pe nepregatite.

Cand visezi o geanta mare e posibil insa, sa simti si ca trebuie sa te misti mult mai repede, sa prinzi viteza in demararea unor planuri, ti se pare ca nu mai are sens sa stai sa gandesti si sa calculezi variantele posibile.

Geanta din vis, mai ales daca este plina poate sa simbolizeze si bagajul tau de cunostinte, toate informatiile pe care le detii insa si toate experientele prin care ai trecut.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un ceaun

Daca visezi o geanta intredeschisa inseamna ca inca nu ai ajuns la o cunoastere deplina, trebuie sa mai cauti, sa nu te opresti din acumulare de experiente si de informatii, trebuie sa faci o modificare in viata ta, pe care chiar o simti nevolnica.

Daca visezi ca ai o geanta inchisa si plina inseamna ca esti sigur pe tine, stii exact unde te pozitionezi si ai incredere in toate deciziile pe care le iei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.