Interpretare vis în care apare o geantă

0
38368
Interpretare vis in care apare o geanta

Atunci când visezi o geantă înseamnă că urmează să pleci undeva, poate într-o plimbare puțin mai lungă prin oraș sau, dacă este vorba despre o geantă de voiaj, înseamnă că este posibil să fii nevoit să pleci peste granițe în interes de serviciu sau să ai parte de o călătorie mai lungă alături de cunoștințe dragi.

O geantă de femeie poate să arate faptul că ești o persoană mobilă, te adaptezi foarte repede la mediul înconjurător, nu ai dificultate în a-ți face prieteni, reușești să te pliezi după tot ceea ce te înconjoară, faci față modificărilor bruște chiar dacă te iau pe nepregătite.

Când visezi o geantă mare este posibil însă să simți și că trebuie să te miști mult mai repede, să prinzi viteză în demararea unor planuri, ți se pare că nu mai are sens să stai să gândești și să calculezi variantele posibile.

Geanta din vis, mai ales dacă este plină, poate să simbolizeze și bagajul tău de cunoștințe, toate informațiile pe care le deții, dar și toate experiențele prin care ai trecut.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un dulap

geanta

Dacă visezi o geantă întredeschisă înseamnă că încă nu ai ajuns la o cunoaștere deplină, trebuie să mai cauți, să nu te oprești din acumularea de experiențe și de informații, trebuie să faci o modificare în viața ta, pe care chiar o simți necesară.

Dacă visezi că ai o geantă închisă și plină înseamnă că ești sigur pe tine, știi exact unde te poziționezi și ai încredere în toate deciziile pe care le iei.

În universul viselor, o geantă poate avea nenumărate semnificații, de la aspecte practice la cele mai profunde sentimente emoționale. Adesea, geanta poate reprezenta responsabilitățile pe care le purtăm cu noi sau amintirile pe care le păstrăm. Este o reprezentare a lucrurilor pe care le considerăm valoroase sau a lucrurilor pe care vrem să le ascundem.

Un aspect interesant al acestui simbol este legat de greutatea pe care o simțim atunci când o cărăm. Dacă te-ai visat vreodată că încerci să porți o geantă, dar aceasta este prea grea, sentimentele de anxietate sau stres din viața ta ar putea fi reflectate. Mai multe despre această interpretare specifică poți citi aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.