Interpretare vis in care apare un carton

0
2243
Interpretare vis in care apare un carton

Interpretarea viselor in care apare un carton. Atunci cand visezi carton inseamna ca vei avea parte de neplaceri iar daca visezi o papusa de carton inseamna ca exista mai multe persoane care ravnesc la dragostea partenerului tau de viata.

Cartonul din vis mai poate fi vazut si ca un acoperamant subred, ca un spatiu provizoriu de depozitat lucruri, ceea ce inseamna ca e posibil sa ai nevoie de momente de intimitate, in care sa te aduni. E posibil insa, ca atunci cand visezi figurine de carton sa ai parte si de gelozie, de multa ura din partea unor oameni cu care practic nu prea ai nici o treaba.

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand visezi un carton, indiferent cum ar fi el, inseamna ca chiar si cei mai dragi oameni din viata ta, te vor dezamagi, te vor trada iar tu vei ramane singur si cu multe frustrari.

Nu trebuie sa ignoram nici faptul ca in cutii de carton se ofer adesea cadouri, chiar daca ele sunt impaturie in hartie colorata, materialul de baza este cartonul, ceea ce inseamna ca e posibil sa aveti parte de surprize, insa nu intotdeauna frumoase.

Citește și:  Interpretare vis in care apare batista

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.