Interpretare vis in care totul este inghetat

0
7155
Interpretare vis in care totul este inghetat

Interpretarea viselor in care totul este inghetat se refera la sentimente neimpartasite, lipsa emotivitatii ori la intreruperea unor activitati.

Daca visezi ca totul in jurul tau este inghetat atunci, in general, se spune ca iti lipsesc sentimentele calde pentru o persoana dar in acelasi timp se poate presupune ca o persoana la care tii foarte mult nu iti impartaseste deloc dragostea, este insensibila la ceea ce spui sau faci.

Daca te visezi intr-un peisaj inghetat total si totul este acoperit de o pojghita subtire de gheata atunci in realitate s-ar putea sa iti intrerupi temporar o activitate din motive intemeiate sau, in alta ordine de idei, visul te anunta ca o activitate sau actiune de-a ta va fi oprita de cineva sau datorita unor circumstante mai deosebite.

Cateodata se mai refera si la notiunea de timp, ilustrand tendinta de a prezerva o anumita situatie pe timp mai indelungat. Daca visezi ca totul este inghetat in jurul tau atunci este posbil ca in scurt timp sa refuzi ceva, detesti pe cineva sau ceva si toata fiinta ta rejecteaza pur si simplu acel lucru sau gandul la acel lucru.

Visul in care este totul inghetat in jur, natura este inghetata si totul este incremenit intr-o atmosfera glaciala simbolizeaza in alte cazuri imposibilitatea de a schimba ceva in viata ta, desi probabil ai dori acest lucru iti este aproape imposibil in conditiile actuale.

totul este inghetat

In plan sentimental o asemenea scena este un semn ca cineva asteapta sa iti deschizi inima si sa dai drumul pasiunii, in viata reala daca esti intr-o situatie in care cineva aproape iti cerseste sentimentele atunci visul demonstreaza ipostaza insensibila in care te pozitionezi si este nevoie de mai multa intelegere.

Citește și:  Interpretare vis in care este foarte frig si ai degeraturi

In alte interpretari o scena inghetata total, cu plante si copaci laolalta, iar tu plimbandu-te pe strazi unde totul este incremenit intr-un mod parca desprins din romanele SF poate sa reflecte greutatea cu care reusesti sa iti urmezi o cale in viata, e ca si cum ceva te opreste mereu pastrandu-te astfel la un nivel deloc pe placul tau.

In aceasta situatie este ilustrata corvoada pe care o sa o faci pentru a te desprinde dintr-o postura care nu este pe placul tau, o sa iei decizii majore de a-ti modifica intreaga viziune.

Visul in genere poate sa nasca un sentiment de deruta si izolare, teama ori mirare, este plina de semnificatii si sentimentele care te incearca pot sa aduca si ele un plus de lumina. Daca in timp ce visezi o scena inghetata ai un sentiment de insingurare atunci s-ar putea ca in realitate sa fie vorba de planul sentimental, o racire a relatiei in care esti este iminenta sau poate sa ilustreze un impas emotional care o sa fie depasit cu mare greuate sau chiar deloc.

Daca in vis ai un sentiment de frica sau frustrare atunci in viata reala poate sa fie vorba si de un plan material sau al afacerilor unde lucrurile par sa stagneze la nesfarsit fara posibilitatea de dezvoltare sau avans intr-o directie anume, poate sa prevesteasca un faliment sau este nevoie sa iei o decizie in acest sens care sa te scoata la liman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.