Interpretare vis in care te vezi in haine de epoca sau din antichitate

0
1052
Interpretare vis in care te vezi in haine de epoca sau din antichitate

Interpretarea viselor in care te vezi in haine de epoca sau din antichitate se refera la dorinta sau necesitatea de a reveni la o forma, la o idee sau la o atitudine anterioara. De multe ori asemenea scene reflecta dorinta sau necesitatea de a te reintoarce la un set de valori sau la o gandire mult mai simpla dar mai inteleapta.

Daca visezi ca esti imbracat in haine medievale s-ar putea ca in realitate sa doresti sa adopti o atitudine foarte rigida si lipsita de viziune in ceea ce priveste o relatie anume, te preocupa foarte mult doar imaginea pe care o reprezinti in fata celorlalti fara a pune accent pe sensibilitate.

Totodata se mai poate spune ca asemenea vesminte sugereaza faptul ca in viata reala o sa doresti sa impresionezi prin impetuozitate si aroganta.

Visul in care esti imbracat(a) in haine de palat simbolizeaza uneori dorinta de a avea aceeasi prestanta si eleganta de odinioara, se poate spune ca a visa asa ceva denota faptul ca doresti sa impresionezi o persoana anume sau in general vrei sa faci impresie printre cunoscuti.

Visul in care ai pe tine haine de cavaler este un semn ca vrei sa ai o atitudine foarte stricta si morala in relatia cu cineva sau intr-o situatie anume, s-ar putea ca in curand sa te implici intr-o disputa si sa linistesti spiritele cuiva, de asemenea este posibil ca in scurt timp sa iti urmezi calea inimii, sa treci peste toate dificultatile si capriciile societatii si sa te dedici unui proiect foarte frumos si cu rezultate spre binele celorlalti.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi unguent

haine vechi

Visul in care esti imbracat(a) in haine antice releva faptul ca impotriva tuturor sortilor o sa reusesti sa iti pastrezi intacte anumite valori spirituale sau de alta natura, o sa reusesti cumva sa readuci originalitatea la suprafata.

Daca visezi ca esti imbracat(a) cu niste haine ce sunt reprezentative antichitatii este posibil ca in scurt timp sa demonstrezi in fata cuiva ca tot ce a fost bun in viata ta sau a familiei a rezistat timpului si si-a demonstrat valoarea.

In aceasta ipostaza s-ar putea ca in curand sa dovedesti multa prezenta de spirit si tarie de caracter, se vor lovi altii de puterea credintei tale sau de duritatea ta, o sa iti demonstrezi puterea si adevarul cuvintelor tale.

A visa ca porti haine antice este un semn ca in viata reala o sa iti arati valorile autentice si intelepciunea, o sa apelezi la unele obiceiuri foarte vechi pentru a ilustra evenimente sau personaje noi, este posibil ca sa te folosesti de o metoda foarte veche pentru a scoate in valoare ceva anume.

In situatia in care o sa treci printr-o perioada destul de neroditoare s-ar putea sa iei o decizie pentru a folosi lucruri sau concepte vechi in ideea de a rezolva o problema destul de complicata.

Daca in realitate simti ca nimic nu are rost sau nu gasesti o atractie in ceva anume, nu ai o pasiune sau un hobby atunci s-ar putea ca in scurt timp sa ai o abordare noua a vietii care este fundamentata insa pe idei si concepte antice de succes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.