Interpretare vis in care traversezi un pod care se clatina

0
5117
Interpretare vis in care traversezi un pod care se clatina

Interpretarea visului in care traversezi un pod care se clatina are mai intotdeauna legatura cu traversarea unei perioade mai dificile, se poate sa fie o trecere de la o etapa la alta in viata, sau sa simbolizeze trecerea de la un statut la altul. Indiferent insa de caz, reprezinta o „trecere” de la ceva spre altceva.

Este, cu alte cuvinte, o perioada tranzitorie in viata ta. In acelasi timp podul reprezinta in vis o perioada de ascensiune din viata ta, simbolizeaza totdata si succesul intr-o afacere daca reusesti sa il traversezi in conditii bune, mai poate sa insemne si o mare ambitie si curaj in legatura cu proiectele la care participi sau pe care doresti sa le initiezi.

Daca cumva treci peste un pod care are dedesubt o apa mare si murdara atunci prevesteste o reusita, e un semn ca reusesti sa treci peste un mare necaz, peste o mare nenorocire sau scapi de o boala foarte grea.

Daca este un rau peste care treci atunci e un semn ca vei scapa de niste datorii sau dificultati banesti. Podul aparut in vis mai simbolizeaza si un ajutor din partea cuiva, un ajutor intr-o situatie limita sau pur si simplu o sustinere morala. De multe ori podul aparut in vis mai poate simboliza si caracterul tau sau hotararea pe care o ai in timp ce esti implicat in niste afaceri sau alte actiuni importante care necesita multa tenacitate si incredere in fortele proprii.

pod care se clatina

Daca eventual podul se clatina in timp ce il traversezi atunci are legatura cu persoana ta in sens metaforic, si anume s-ar putea sa fii insuficient hotarat in ceea ce priveste scopul pe care il urmaresti in prezent, sau nu esti prea increzator ( oare) ca vei avea sanse reale in atingerea unui obiectiv. Se poate intampla ca in vis podul sa fie din lemn, ceea ce simbolizeaza de regula lipsa tenacitatii, subrezimea tacticii pe care o adopti sau o strategie gresita pe care ai adoptato.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un strigoi

Daca eventual podul peste care treci este de piatra si iti insufla un sentiment de siguranta deplina atunci poti sa stai linistit(a) caci ai mari sanse de reusita. Este un simbol al pregatirii, trainiciei, al credintei puternice in ceea ce faci si al hotararii ferme. Este aspectul cel mai pozitiv.

Daca insa podul de piatra se clatina atunci e un semn ca s-ar putea sa te fi asociat cu persoane de neincredere care ti-ar putea narui la un moment dat toate sperantele. In aceasta situatie in care ai intr-adevar asociati intr-o anumita afacere e cazul sa fii foarte atent(a) la ce se intampla si sa te asiguri in fiecare zi ca totul merge bine. Podul mai simbolizeaza si legaturile personale cu oamenii, relatiile dintre oameni.

Un pod care se clatina in timp ce il traversezi poate sa insemne in acelasi timp si fragilitatea unor relatii pe care le ai cu cineva sau cu un grup de persoane. Pot sa fie relatii de serviciu sau de amicitie. In cazul in care treci peste un pod de cale ferata care se clatina e un semn ca s-ar putea sa ai probleme cu sanatatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.