Interpretare vis in care apare demisie

0
131
Demisie Sursa: imjuhwan.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare o demisie. Atunci cand visati ca va dati demisia de la locul de munca inseamna ca veti avea parte de mari schimbari in viata, posibil pe toate planurile. Atunci cand in vis auziti ca o persoana va cere sa va dati demisia inseamna ca veti avea parte de experiente foarte neplacute si trebuie sa va protejati de cei din jur. atunci cand visezi ca iti dai demisia mai inseamna si ca e posibil sa fii un om iresponsabil, sa fugi de atributiile pe care singur ti le-ai asumat, ti-e frica sa mergi pana la capat, sa duci la bun final un proiect, nu ai incredere in tine iar asta te va duce la final la multe frustrari, chiar daca aparent ti se pare ca te simti bine renuntand la ceva, mai tarziu te vor apuca mustrarile de constiinta.

Demisie Sursa: imjuhwan.blogspot.com
Demisie
Sursa: imjuhwan.blogspot.com

Atunci cand visezi ca iti dai demisia si sefii tai o aproba inseamna ca in realitate vei avea de multe temeri, de frustrari, ti-e frica sa nu fii acceptat la locul de munca, sa nu te integrezi in colectiv. Toate pornesc insa din cauza faptului ca esti constient de defectele tale si in loc sa le corectezi, le lasi sa te bantuie, sa iti anihilizeze dorintele, sa te faca sa nu mergi mai departe. Astfel demisia aprobata de sefi din vis inseamna ca va este teama sa nu vi se descopere unele greseli, pe care le-ati facut in trecut, sau sa nu se afle ca de fapt nu puteti duce ceva la bun final pentru simplul fapt ca nu sunteti in stare, nu aveti atuurile necesare. Poate sa reprezinte si iminenta dezamagire, poate chiar un avertisment asupra faptului ca ar trebui sa va puneti pe invatat, pe munca, in caz contrar riscati sa pierdeti poate locul de munca, poate sansa de a fi acceptat in continuare. Insa demisia acceptata de sefi din vis mai poate sugera si faptul ca e posibil sa nu aveti siguranta locului de munca actual, ori din cauza ca nu sunteti potrivit ori din cauza ca va falimenta firma la care lucrati.

Daca visezi ca iti dai demisia si sefii tai o resping inseamna ca in realitate poti sa te afirmi, sa iti reabilitezi conditia sociala, sa te revansezi fata de superiori, isi asumi toate sarcinile si iti recunosti greselile. In acelasi timp sugereaza si faptul ca vrei sa te implici totalmente in tot ceea ce faci, esti trup si suflet iar daca nu stii ceva, intrebi, inveti si te perfectionezi.

Atunci cand visezi ca sefii te pun sa iti dai demisia inseamna ca esti atentionat, cineva iti atarge atentia asupra unei greseli pe care e posibil sa o faci si ti-e frica sa nu tragi ponoasele, sa nu fii pedepsit, traiesti intr-o continua stare de stres, de ambiguitate, simti ca la orice pas poti fi tras de maneca, sa ti se ceara socoteala. Cel mai bine ar fi insa sa iti dai interesul pentru ceea ce faci si sa nu mai iei totul in deradere si sa incerci sa fii mai responsabil. Daca ceva nu iti convine, mai ales la ocul de munca, cel mai bine ar fi sa nu te implici.

Pe de alta parte atunci cand visezi ca iti dai demisia inseamna si ca in realitate vrei sa faci anumite modificari majore in viata ta, e posibil sa vrei sa iti asumi noi responsabilitati, sa iti schimbi locul de munca, sa te muti in alta parte sau sa reiei ori sa lasi in urma o relatie, fie cu prietenii, cunostintele, fie cu persoana iubita ori cu o ruda, a carei mofturi nu le mai poti suporta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here