Zodia Vărsător

0
627
Zodia Varsator

Zodia Vărsător este o zodie de semn masculin, pozitiv, ce are ca element definitoriu aerul, calitatea sa definitorie este stabilitatea, fiind un semn fix.

Pentru zodia Vărsător planetele defilează astfel: planeta guvernantă este Uranus, planeta carierei profesionale este Pluton, planeta dragostei este Venus și cea a câștigurilor financiare este neutrul Neptun, planeta distracției, a creativității și speculațiilor este puternicul Soare, planeta sănătății și a muncii este enigmatica Lună, planeta casei și a familiei este tot Venus, planeta spiritualității este neutrul Neptun, iar planeta călătoriilor, a studiilor și a religiei este Jupiter.

Zodia Vărsător este o zodie ce radiază în albastru, bleumarin, gri, pietrele sale caracteristice sunt palul, safirul și obsidianul, iar metalul caracteristic este plumbul.

Ziua cea mai favorabilă pentru zodia Vărsător este cea de-a șasea zi din săptămână, respectiv ziua de sâmbătă, când Creatorul Universului a făurit toate viețile planetei, inclusiv omul, după chipul și asemănarea sa. Motiv pentru care Vărsătorii sunt atât de atașați de mediul înconjurător și foarte empatici când cineva este în primejdie sau neajutorat.

varsator zodia

Principalele sale calități sunt reprezentate de capacitatea intelectuală deosebită, calități de comunicare puternice la nivel fizic cât și psihic, capacitate de a înțelege noțiuni abstracte și tendința de absolutizare a lumii. Vărsătorii au idei fixe, spirit rebel, sunt excentricii zodiacului, manifestă mereu o atitudine distantă, din teama de a nu se implica, iar dorința lor cea mai puternică este aceea de a promova și de a cunoaște tot ce e nou și exuberant.

Plan de compatibilități cu alte zodii

Cu zodiile Gemeni și Balanța, Vărsătorul are o compatibilitate generală foarte bună, iar cu zodiile Taur, Leu și Scorpion are o compatibilitate general redusă. Pe plan profesional, Vărsătorul se înțelege cel mai bine cu zodia Scorpion, pe plan emoțional, compatibilitatea cu zodia Taur este cea mai favorizată, pe plan financiar zodia Pești este susținătorul Vărsătorului, pentru căsătorie și/sau parteneriate compatibilitatea foarte bună este cu Leu, pentru creație, Vărsătorul se potrivește cu zodia Gemeni și, finalmente, pe plan spiritual compatibilitatea cea mai bună este cu zodiile Balanța și Capricorn.

Caracteristici generale ale personalității

Nativul Vărsător este tot timpul surprinzător, nimeni nu poate prevedea ce va spune sau ce va face, are o imaginație dezvoltată la maxim către lucruri abstracte, orientat tot timpul spre absolut, dornic să își dezvolte ideile, chiar dacă nimeni nu-l susține. Poate fi o fire rebelă și rece, deși în sufletul său se poartă o adevărată bătălie între sentimente de intensitate nemaiîntâlnită. Este un om neobișnuit. Planeta Uranus, care îl patronează, îi conferă vioiciune și originalitate în tot ceea ce face și gândește.

Nativul Vărsător este activ, departe de a fi plicticos, preferă mișcarea continuă și este atras de tot ce înseamnă nou în existența sa. Are multe idei bune și, de regulă, dacă luptă pentru ceva, mai devreme sau mai târziu câștigă. Este atras de tot ceea ce este vechi, tainic și indezifrabl, fiind în adâncul sufletului un conservator. Nativul Vărsător, deși este un progresist, militează și pentru păstrarea tradițiilor.

Citește și:  Secretele planetei Saturn - interpretare astrologică

Este o fire greu de suportat cateodata trecand repede de la o stare la alta, uraste schimbarile desi le face constant. Pentru el, viitorul a început deja. Desi este individualist, îi place societatea, în care strălucește.

Deseori, se izolează pentru a avea timp pentru sine, fiind egoist în activitățile sale, dorind singur succesul și laudele. Apreciază modul modern de viață și progresul înseamnă totul pentru el, dar poate trai și modest dacă este satisfăcut la nivel intelectual. Este avid de informație. O zi pierdută din existența sa este o zi în care nu a reușit să asimileze nimic.

Soarele prost aspectat indică încordare și instabilitate, este nevrotic. Ciudățeniile lui îl fac pe nativul din Vărsător să pară excentric și absurd de ridicol pentru societatea în care trăiește cateodata.

Din cauza modului lui contradictoriu de a gândi și simți, ia uneori decizii incorecte și este deseori nedrept în aprecieri, cel mai des rănește persoanele apropiate, fără să-și dea seama de acest lucru.

În sănătate, nativul din Vărsător este predispus la boli ale inimii, pentru că lucrează atât cu inima, cât și cu rațiunea, boli ale spatelui, circulației sanguine (în special varice). Este vulnerabil la schimbarile de vreme și are nervi sensibili, pe care uneori ii întinse la maxim.

Ascendentul in zodia Varsator

varsatorr

Nativul cu ascendent în Vărsător este, în primul rând, un personaj misterios. Timiditatea și neimplicarea emoțională sunt mai pregnante decât la nativul din zodia Vărsătorului, fie că o face din frica de a nu suferi, fie că o face pur și simplu pentru că nu simte nevoia să se implice, ca și firea independentă și nonconformismul.

Nativul cu ascendent în Vărsător își cunoaște bine calitățile și defectele, dar trebuie să învețe să îi accepte pe ceilalți așa cum sunt și să nu se izoleze, lucru pe care-l face atunci când se simte rănit.

Deși este amabil și prietenos, impune celor din jur o anumită distanță și nu permite oricui să se apropie prea mult. În planul relațiilor, nativul cu ascendent în Vărsător are tendințe contradictorii care îi pot crea probleme: își dorește un partener de viață, dar nu vrea să renunțe la libertatea și independența la care ține atât de mult.

Uneori este încăpățânat și pervers. Nativul cu ascendent în Vărsător este adesea preocupat mai mult de soarta lumii și de ascunzăturile universului decât de propriile interese sau de nevoile celor apropiați, lucru ce-l va duce doar în pierdere față de semenii săi. Riskă să rămână singur pentru idealuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.