Interpretare vis in care fugi de un urs

0
17515
Interpretare vis in care fugi de un urs

Interpretarea viselor in care fugi de un urs ilustreaza in mai toate cazurile evitarea unor dusmani sau a unor situatii potrivnice create de inamicii tai.

In unele cazuri visul prevesteste greutati si capcane puse in calea ta premeditat de catre anumite persoane.

Daca visezi ca fugi de un urs printr-o padure este un semn destul de negativ, ilustreaza un pericol care este posibil sa te pandeasca in scurta vreme, se poate ca un neam mai indepartat sa te dusmaneasca foarte tare, trebuie sa te feresti de rudele mieroase si care iti vin cu propuneri tentante si vorbe dulci.

Visul in care fugi de un urs negru ilustreaza in viata reala un dusman de moarte, o persoana extrem de rea si periculoasa care este in apropierea ta si iti poate crea mari pagube in mod indirect. In asemenea situatie este posibil sa ai langa tine persoane – la locul de munca sau in anturajul apropiat – care vor cu orice pret sa te sape, sa iti strice imaginea sau sa te ruineze din punct de vedere material.

In special daca esti implicat intr-o afacere si visezi asa ceva este un semn care ar trebui sa te puna pe ganduri deoarece este posibil ca partenerul de afaceri sa iti pregateasca in secret debarcarea si habar sa nu ai de nmic.

fugi de un urs

Daca visezi ca fugi de un urs mai semnifica si faptul ca in realitate esti o persoana destul de energica si pe faza, arata faptul ca nu esti o victima usoara pentru inamicii tai, ai puterea sa te aperi sau sa eviti anumite situatii daunatoare sau potrivnice.

Citește și:  Interpretare vis in care vrei sa te tunzi si nu taie foarfeca

Visul in care fugi de un urs mare reflecta faptul ca in realitate o sa treci razant pe langa niste primejdii, o sa eviti la limita niste situatii de conflict sau este posibil sa auzi din partea cuiva acuzatii.

De asemenea, visul in care fugi de un urs mai poate semnifica si un competitor de temut intr-un domeniu sau intr-o relatie. S-ar putea ca in viata reala cineva sa doreasca exagerat de mult locul tau de munca sau pozitia ta profesionala.

Visul prevesteste o rivalitate autentica intre tine si o persoana care iti submineaza statutul. Totodata poate sa ilustreze si o situatie inedita in care cineva doreste sa te desparta de partenerul(a) de viata cu orice pret.

In alte interpretari se spune a visul in care fugi de un urs semnifica revenirea la o situatie neclara din trecut pe care nu ai reusit sa o rezolvi cu succes. Poate semnifica o karma de care nu ai trecut si care iti revine constant in actualitate pana ce reusesti sa intelegi cu ce ai de-a face.

Visul in care fugi de un urs si nu reusesti sa scapi decat cu mare greutate simbolizeaza de fapt un ciclu al vietii de care incerci sa scapi fara prea mari sanse.

S-ar putea ca in viata reala sa te lovesti in mod repetat tot de aceleasi intamplari nefaste care iti influenteaza negativ existenta, este posibil sa nu ai un raspuns eficient la o situatie de criza care revine mereu in viata ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.