Interpretare vis in care joci carti pe bani si pierzi sau castigi

0
605
Interpretare vis in care joci carti pe bani si pierzi sau castigi

Interpretarea viselor in care  joci carti pe bani si pierzi sau castigi se refera la cunoasterea strategiilor din viata prin care reusesti sau nu sa iti atingi anumite obiective.

Daca visezi ca joci carti si pierzi banii atunci exista posibilitatea sa iti recuperezi ceva in realitate, o sa ai posibilitatea sa iti insusesti din nou un bun pe care l-ai pierdut candva, in cazul in care castigi la carti de joc s-ar putea ca in realitate sa accepti in preajma ta persoane care vor sa te tapeze de bani, mare atentie la personajele pe care le consideri apropiate sau prietene.

Visul in care joci carti si pierzi bani ar putea releva si aspectele sentimentale, daca privesti la carti rosii atunci visul te anunta in legatura cu pierderile sau nemultumirile din plan emotional, relatiile amoroase sunt aspectate pozitiv sau negativ, daca visezi ca ai in mana carti negre atunci planul material este cel vizat, s-ar putea sa ai necazuri cu banii, o sa apara incurcaturi in planurile de afaceri, nu o sa-ti iasa treaba asa cum te-ai asteptat.

Visul in care pierzi la jocul de carti are legatura si cu planuri mai indepartate pe care le gandesti inca de pe acuma si te lovesti de tot felul de neajunsuri materiale sau organizatorice, strategia ta pe termen lung nu este sigura, persoanele pe care le accepti ca si parteneri de afaceri nu se vor dovedi fidele pana la capat, o sa suferi o pierdere, partenera sau partenerul de dragoste este interesat(a) si de starea ta materiala, daca iti consideri viata ca un joc de carti atunci asteapta-te si la pierderi importante.

Citește și:  Interpretare vis in care apare trifoi sau potcoava sau alt element al norocului

joc de carti si pierzi

Daca visezi ca joci carti si castigi bani atunci se anunta castiguri si foloase datorate stilului tau nemaipomenit de a vedea lucrurile, te pricepi sa profiti de neatentia altora, speculezi imediat greselile altor persoane, esti un bun strateg(a), iti place sa te joci cu sentimentele cuiva in cazul in care ai doar carti rosii in mana.

Se mai poate spune ca a avea doar carti rosii in mana si castigand bani cu ele ar putea sa exprime si o noua cucerire, vei impresiona o persoana de sex opus care iti va cadea in brate, o sa ai de castigat intr-o disputa sentimentala.

De asemenea, ar mai putea sa se refere la calatorii de afaceri foarte profitabile, in curand o sa te pornesti la drum si nu o sa-ti para rau.

Daca visezi ca joci la carti si castigi avand in mana carti negre atunci este posibil sa ai niste pierderi din afaceri, reflecta si drumuri fara de folos, lucruri facute in paguba, posibile dezamagiri.

Visul in care castigi la joc de carti si primesti bani poate sa simbolizeze in alte cazuri si faptul ca esti o victima sigura in planurile cuiva, cineva isi face niste calcule exacte care te cuprind si pe tine, o sa incerce cineva sa te foloseasca iar daca te prinzi la timp atunci o sa ai tu de castigat, visul este un semn ca uneori viata chiar este un joc de carti in care trebuie sa fii atent(a) in fiecare clipa altfel pierzi sau castigi totul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.