Interpretare vis in care apare o promisiune

0
662
Interpretare vis in care apare o promisiune

Interpretarea viselor in care apare o promisiune se refera desigur la ceea ce faci sau ai de facut. Daca visezi ca cineva iti face o promisiune inseamna ca astepti ceva de la o persoana, fie o suma de bani, fie o colaborare, in orice caz totul se rezuma la asteptari.

Daca visezi ca cineva isi incalca o promisiune fata de tine inseamna ca vei fi tradat sau lasat in urma, daca visezi ca tu iti incalci o promisiune fata de un copil inseamna ca vei face pe cineva nevinovat sa sufere.

Daca visezi ca iti incalci o promisiune fata de un om in varsta inseamna ca iti dezamagi seful de la locul de munca.

promisiune

Atunci cand visezi ca iti incalci o promisiune facuta fata de tine inseamna ca nu te-ai ridicat la asteptarile pe care le aveai, nu vei fi in stare sa faci ceea ce ti-ai propus si din acest motiv vei fi foarte dezamagit.

Atunci cand visezi ca faci o promisiune cuiva in varsta inseamna ca vei semna un nou contract la locul de munca sau ca vei avea parte de o noua colaboare ori o noua sarcina.

Citește și:  Interpretare vis in care apar kamikaze

Promisiunile in vis mai reprezinta si telurile noastre in viata, asteptarile pe care le avem de la cei din jur, faptul ca ne formam o imagine anume despre existenta la modul general si credem cu tarie cu asa va fi insa e posibil sa ne inselam si sa pierdem.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.