Interpretare vis in care apare o promisiune

0
703
Interpretare vis in care apare o promisiune

Interpretarea viselor in care apare o promisiune se refera desigur la ceea ce faci sau ai de facut. Daca visezi ca cineva iti face o promisiune inseamna ca astepti ceva de la o persoana, fie o suma de bani, fie o colaborare, in orice caz totul se rezuma la asteptari.

Daca visezi ca cineva isi incalca o promisiune fata de tine inseamna ca vei fi tradat sau lasat in urma, daca visezi ca tu iti incalci o promisiune fata de un copil inseamna ca vei face pe cineva nevinovat sa sufere.

Daca visezi ca iti incalci o promisiune fata de un om in varsta inseamna ca iti dezamagi seful de la locul de munca.

promisiune

Atunci cand visezi ca iti incalci o promisiune facuta fata de tine inseamna ca nu te-ai ridicat la asteptarile pe care le aveai, nu vei fi in stare sa faci ceea ce ti-ai propus si din acest motiv vei fi foarte dezamagit.

Atunci cand visezi ca faci o promisiune cuiva in varsta inseamna ca vei semna un nou contract la locul de munca sau ca vei avea parte de o noua colaboare ori o noua sarcina.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un brutar

Promisiunile in vis mai reprezinta si telurile noastre in viata, asteptarile pe care le avem de la cei din jur, faptul ca ne formam o imagine anume despre existenta la modul general si credem cu tarie cu asa va fi insa e posibil sa ne inselam si sa pierdem.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.