Interpretare vis in care apare degetar

0
357
Interpretare vis in care apare degetar

Interpretarea viselor in care apare un degetar. Atunci cand visati un degetar inseamna ca veti participa la intrigi asupra altor persoane, e posibil sa vrei sa faci rau cuiva impreuna cu unele cunostinte, iar daca visati ca oferiti cuiva un degetar inseamna ca veti avea mult noroc in dragoste, fiind echivalentul inelului, poate va gasiti perechea ideala.

In cazul in care visati ca pierdeti un degetar inseamna ca veti suferi un accident minor care nu va va tine la pat si nici in spital, iar degetarul din vis mai poate reprezenta si calomnie, minciuna, schilodire, daca visati ca il aveti inseamna ca va veti obosi in zadar, fara sa aveti pic de castig iar daca este de argint inseamna ca aveti o mandrie mult prea mare si trebuie sa incercati sa va temperati, lasati orgoliul la o parte.

Cand visati ca pierdeti un degetar inseamna ca veti comite o nedreptate sau vi se va comite o nedreptate si daca il purtati, deasemenea reprezinta faptul ca participati la conspiratii, la calomnii. Degetarul mai poate prevesti si faptul ca e posibil sa aveti parte de conditii mult mai bune la locul de munca, sa vi se ofere circumstante prielnice pentru a va dezvolta.

Nu trebuie sa omitem nici faptul ca degetarul din vis este un cuvant derivat de la cuvantul „deget”, iar din acest motiv trebuie sa tinem cont si de o alta semnificatie si anume aceea ca e posibil sa avem foarte mult de lucru la locul de munca, sa fim nevoiti sa ne folosim toata energia fizica, cat si toate fortele mentale.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o ciocolata

degetar

Degetarul este si cel care ajuta la protectia degetului mare atunci cand coasem ceva deci el poate simboliza si un scut in realitate, o protectie fata de atacurile dusmane, de intepaturile pe care le putem primi.

Insa degetarul poate fi interpretat si din punct de vedere sexual, avand in vedere ca astfel degetul in care se baga se baga un degetar in vis, reprezinta exact actul sexual in sine, simbolizand desigur si precautia, prin ideea de protectie, de act sexual protejat. Astfel putem spune ca cel care viseaza un degetar vrea sa fie mereu prudent, sa nu isi asume niste riscuri prostesti, infantile, doar de dragul distractiei, avand mereu o frustrare la mijloc, poate o greseala anterioara.

Atunci cand visezi ca vrei sa cumperi un degetar insemana ca e posibil sa ai parte de pierderi financiare iar daca visezi ca il folosesti inseamna ca trebuie sa ai grija si de nevoile celor din jur, nu numai de tine, sa fii mai comunicativ si mai prietenos, cat si mai darnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.