Interpretare vis in care apar emotii

0
414
Emotii Sursa: peda2011.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apar emotii. Atunci cand visezi exprimarea emotiilor in vis, acest lucru reprezinta de fapt o modalitate prin intermediul careia oamenii actioneaza in viata reala ca sa se exprime, insa nu au curajul necesar. Astfel ca visul ofera un mod liber de exprimare, in care inhibarea nu-si are locul si nici nu intervin forte exterioare, precum oamenii din jur, care adesea ne fac sa ne reprimam convingerile.

Emotii Sursa: peda2011.blogspot.com
Emotii
Sursa: peda2011.blogspot.com

Totodata se mai spune ca in momentul in care visezi ca ai o explozie de emotii, aceasta reprezinta in viata reala o mare putere de concentratie, ai un suflet bun si esti capabil sa treci prin multe ca sa ajungi la ceea ce vrei.

Puteti consulta, pentru o interpretare cat mai buna, simbolul fiecarui cuvant in parte care va apare in vis, de exemplu „fericire”, „teroare”, „frica”, „panica”, „melancolie”, „dezgust” si multe altele care se mai pot incadra in acest context.

De regula, atunci cand visezi emotii amestecate se spune ca sufletul tau este confuz, tu insuti esti o persoana confuza, nu prea stii ce sa alegi in viata si in nici un caz nu prea stii pe cine sa atragi de partea ta. Nu trebuie sa ignoram nici faptul ca atunci cand visam emotii pozitive, inseamna ca in realitate, chiar daca nu le vom avea, cu siguranta destinul ne va fi favorabil si nu vom fi implicati in nici un fel de situatie neplacuta, insa cand visam emotii negative, acestea ramanandu-ne practic, asemeni celorlalte pozitive, impregnate in suflet si in constiinta, inseamna ca in realitate vom avea parte de evenimente nefaste in viata. La urma urmei tot ceea ce ni se intampla noi atragem cu propria energie, nimeni nu are nici o vina ca pasii pe care ii facem ne poarta catre un bun sau rau. La urma urmei pasii sunt coordonati de ratiune, de propriul eu.

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Citește și:  Interpretare vis in care apar pulpe

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.