Interpretare vis in care iti dai demisia si nu iti mai gasesti nicaieri de munca

0
296
Interpretare vis in care iti dai demisia

Interpretarea viselor in care iti dai demisia si nu iti mai gasesti nicaieri de munca reprezinta situatii destul de dificile si delicate prin care treci sau o sa treci in curand, se refera in principal la transformari profunde in viata ta in care incerci sa te stabilizezi cumva, te straduiesti sa iti asezi viata pe noi coordonate.

Daca visezi asa ceva inseamna ca in realitate ai mari frustrari si ganduri invalmasite, este un semn ca o sa se intample ceva care o sa te dezorienteze.

Visul in general ilustreaza o stare instabila cauzata de nesiguranta indiferent despre ce domeniu ar fi vorba, este un semn destul de nelinistitor care prefigureaza o scurta perioada de timp in care viata ta va trece prin stari felurite.

Visul este un semn ca in realitate te asteapta niste incercari in domeniul profesiei, o sa ai de trecut niste examene ale vietii sau se va intampla ceva care te va determina sa iti schimbi directia in ultima clipa.

In acelasi timp si in alte circumstante visul anunta probleme care te vor influenta de asa natura incat nu o sa fi capabil(a) sa termini o treaba inceputa cu ceva timp in urma, sugereaza ideea de neimplinire a unui lucru. S-ar putea ca in realitate sa intervina ceva in desfasurarea normala a unor activitati si sa nu termini ceea ce ai inceput.

ti-ai pierdut locul de munca

Din alta perspectiva visul in care iti dai demisia reprezinta si o renuntare din anumite motive la o actiune sau o activitate care nu iti aduce suficiente satisfactii materiale sau spirituale.

Citește și:  Interpretare vis in care esti pe varful unui munte

In asemenea situatie in care visezi ca iti dai demisia se poate spune ca ilustreaza de fapt ca nu esti multumit(a) cu actuala desfasurare a unui lucru, nu iti convine ce se intampla in jurul tau si vei lua decizia de a schimba din temelii o situatie.

Visul arata in acelasi timp ca nu o sa se intample exact asa cum o sa vrei, o sa intervina si alti factori si planul initial pe care doresti sa il pui in functiune nu o sa se mai potriveasca.

Totodata visul in care iti dai demisia mai reprezinta si un mare impas in care vei ajunge la un moment dat. Se poate ca in realitate sa ajungi intr-un punct mort privind unele afaceri sau relatii cu cei apropiati, semnifica imposibilitatea de a face pasi concreti inainte, arata o stare de lucruri blocata la un anumit nivel.

Faptul ca in vis nu iti mai gasesti niciun loc de munca inseamna ca in viata reala nu mai gasesti solutii pentru a reporni o negociere, niste tratative, nu mai reusesti sa lansezi o relatie sentimentala oricat de multe eforturi ai depune.

Daca presimti ca ceva nu merge intr-o relatie cu cineva apropiat visul te anunta ca o sa aveti un impas, un prag psihologic, relatia are sanse mari sa se destrame daca nu cadeti la un acord in cel mai scurt timp. La fel se poate spune si in cazul unei afaceri banesti care nu mai da rezultatele dorite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.